Mysiochomis
:*
Mój dziś dostał o 17 mm i o 19 dojadl cyca i do tej pory śpi. Nawet nie zakwiczy. A ostatnio już karmiłam go o tej porze 2 razy. No ciekawe jak to będzie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
azula, ja to marze o tym nieprzerwanie zeby moj sie tylko raz na jedzenie budzil
Co za noc! Jestem wykonczona oprocz normalnych pobudek co 3 godz (choc czasem bywaly i 4 czy 4.5), dodatkowa po poltorej i to w samiutkim srodeczku nocy. Nie wiem, co mam zrobic, budza i malego i nas jego nozki. Tak sie miota i z impetem wali w szczebelki lozeczka. Poskarze siekolejny raz na bb, moze ktoras cos wymysli...
Temat o zasypianiu, ale i budzenie sie zalapie. Juz napisalam fb, ale tu przekleje
Ratunku!
Jedyna nadzieja, ze skrzydelka na raczki zadziala w dzien i troche odespie. Tyle dobrze, ze pielucha zdala egzamin i cala noc przetrzymala, bo ostatnio po nocnych przewijaniach czesto byly ubranka przesikiwane, bo na przewijaku tez tak wierzga, ze zanim pieluche zapne, to on sie z niej nieco zsuwa.