reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zastrzyki clexane

ashisohi

Fanka BB :)
Witam jestem w 26 tc bliźniaczej, trafiłam na patologie ciąży ponieważ maluchy za wolno rosną, dostaje zastrzyki clexane czy ktoś może bral i dziecko szybko przybrało na wadze? Może miało jeszcze jakieś inne dobre zastosowanie

reklama
Ja biore cala ciaze. Wszystko ok. Dziecko super rosnie. Obecnie 30 tc. Bierz i nie pytaj i trzymaj kciuki zeby przeplywy sie poprawily. Dobrze ze w pore wylapaliscie problem. Szansa jest.

Witam jestem w 26 tc bliźniaczej, trafiłam na patologie ciąży ponieważ maluchy za wolno rosną, dostaje zastrzyki clexane czy ktoś może bral i dziecko szybko przybrało na wadze? Może miało jeszcze jakieś inne dobre zastosowanie
Nie wiem co zastrzyki z clexane mają wspólnego z powolnym wzrostem maluchów. To sa zastrzyki przeciwzakrzepowe. Może ma to coś wspólnego z powolnymi przepływami w pępowinie, ale nie wiem.

Nie wiem co zastrzyki z clexane mają wspólnego z powolnym wzrostem maluchów. To sa zastrzyki przeciwzakrzepowe. Może ma to coś wspólnego z powolnymi przepływami w pępowinie, ale nie wiem.
Złe przepływy w pępowinie powodują niedożywienie i niedotlenienie dziecka, co hamuje jego wzrost.

@ashisohi bierz na zdrowie. Ja pierwszą córkę urodziłam z iugr, syn na zastrzykach o czasie i z wymiarami w normie

Złe przepływy w pępowinie powodują niedożywienie i niedotlenienie dziecka, co hamuje jego wzrost.

@ashisohi bierz na zdrowie. Ja pierwszą córkę urodziłam z iugr, syn na zastrzykach o czasie i z wymiarami w normie
Tak, ja wiem co oznaczają złe przepływy, ale nie wiem co clexane ma z tym wspólnego.

Dziewczyny może któraś z Was potrzebuje... Zostały mi 3 opakowania clexane 0,4. Odsprzedam za połowę ceny za szt. 60 zł.
20230422_203333.jpg
20230422_203333.jpg
20230422_203346.jpg
20230422_203346.jpg

Ja Clexane biorę, ponieważ miałam poronienia nawykowe, teraz jestem w 28 tyg. Jestem już po drugich badaniach prenatalnych, lekarz powiedziała że mam idealne przepływy i to dzięki tym zastrzykom, bierz i dziękuj że trafiłaś na super lekarza, który w porę zareagował, te zastrzyki to super lekarstwo, będzie dobrze. Gratuluję bliźniaków, super

reklama
Do góry