reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zapytania, skargi, uwagi dotyczące Naszego forum

reklama
Niesmialo spytam ;-) A moze polaczyc wiesci ze szpitala razem z watkiem o rozpakowanych mamusiach? Ktoras z dziewczyn moglaby edytowac i na poczatku dodawac do listy mamusie z dziecmi i w kolejnym poscie wiadomosci od nich. Dalej moglyby byc komentarze a jak ktos chcialby sie dowiedziec , kto sie urodzil albo jaki byl sms ze szpitala to wchodzilby na pierwsza strone watku? Mysle ,ze tak nie byloby balaganu

dziewczyny bo widzę że rozpakowane mamusie wklejają na wątek "witamy na świecie" zdjęcia dzieciaczków. Jak myślicie, nie pogubimy sie w tym? może przenieść te fotki na wątek "zdjęcia maluszków" albo coś takiego?

no i można by usunąć te martwe tematy np "Niepokojące KTG" "Silny długotrwały stres w ciąży" "Diety mam" "papierosy w ciąży" i tak od dawna nikt tam nie pisze

jak myślicie?

Vanilia- ja jestem za usunieciem martwych tematow.Mozna zalozyc tez watek ze zdjeciami, a moderatorki by poprzenosily zdjecia, ja jestem za, ale zeby byl bez komentarzy, to wtedy bedziemy miec sliczna galerie naszych pociech.Chyba ze te zdjecia powkleja sie w dzielo Dee

też jestem za osobnym wątkiem ze zdjęciami, aczkolwiek nic nie mam przeciwko komentarzom, bo przynajmniej widać że forum żyje, a zdjęcia i tak "rzucają" się w oczy;)

Moim zdaniem zdjęcia powinny być bez komentarzy. A to dlatego, że jak każda z nas zacznie komentować to zdjęcia znikną gdzieś w tle, a te które nie mają możliwości zajrzeć tu codziennie bądź kilka razy dziennie będą miały spory chaos do ogarnięcia :-)

reklama
Dziewczyny, dokładnie! znów robi się bałagan, widzę "Witamy na świecie" ale nie było żadnych wieści ze szpitala, więc myślałam, że kolejne gratulacje, ale weszłam z ciekawości i widzę, a tu o jakichś nowych zdjęciach komentarze, no i 2-3 strony musiałam szukać. No a np jak Isia jest tylko na głównym to nie ma zupełnie pojęcia, że są jakieś zdjęcia i trochę zajmuje by je znaleźć.
Przydałaby się galeria bez komentarza, a komentować można przecież na głównym, lub w wieściach ze szpitala, skoro i tak są tam gratulacje i komentarze.

Do góry