reklama
Mitra, twój sposób mi się bardzo spodobał - oglądaliśmy z mężem Twoją galerię ostatnio i też taką będziemy prowadzić. Niesamowita pamiątka to jest i nikt tych zdjęć Ci nie usunie z kompa np
Patrzyliśmy z sentymentem może też dlatego, że to imienniczka ;-)
no i można by usunąć te martwe tematy np "Niepokojące KTG" "Silny długotrwały stres w ciąży" "Diety mam" "papierosy w ciąży" i tak od dawna nikt tam nie pisze
jak myślicie?
Vanilia w 100% się z Tobą zgadzam!
Vanilia w 100% się z Tobą zgadzam!
te tematy - ktg, stres - przeniosłam posty do dolegliwości ciązowych, papierosy - do kontrowersyjnych "coś tam" założyłam temat galeria zdjęc bez komentarza; skoro teraz było życzenie usunąć diety mam, to usunęłam (mimo że wcześniej ktoś chciał ten temat mieć na zaś, ale to najwyżej się przywróci, jesli jednak będziecie chciały)
Mitra
Polimama i Tytusa :)
Mitra, twój sposób mi się bardzo spodobał - oglądaliśmy z mężem Twoją galerię ostatnio i też taką będziemy prowadzić. Niesamowita pamiątka to jest i nikt tych zdjęć Ci nie usunie z kompa np
Bardzo sie cieszę, że sie podoba Dzieki!
Ale trzeba sie zaprzeć.. jak cos to fajnie jest tez robić foldery na miesiące i wrzucać fotki z określonego miesiąca życia, na pewno łatwiej No i filmiki tez się tam da wrzucić.
reklama
Kochane mam pytanie odnośnie tabelki.
Jest nas bardzo dużo, ale obserwuję tabelkę regularnie i dużo z wpisanych tam dziewczyn nie wypowiada się tutaj w ogóle. Żeby było bardziej kolorowo i bardziej czytelnie (czyt. mniej osób na liście) usunę te dziewojki które są białe i w ogóle nie kojarzę ich z forum (chyba wszystkie które się wypowiadają regularnie określiły chociaż płeć swoich maleństw)
Co wy na to?
Jest nas bardzo dużo, ale obserwuję tabelkę regularnie i dużo z wpisanych tam dziewczyn nie wypowiada się tutaj w ogóle. Żeby było bardziej kolorowo i bardziej czytelnie (czyt. mniej osób na liście) usunę te dziewojki które są białe i w ogóle nie kojarzę ich z forum (chyba wszystkie które się wypowiadają regularnie określiły chociaż płeć swoich maleństw)
Co wy na to?