reklama
Mitra
Polimama i Tytusa :)
JA mam prośbę do modów , zeby częściej zaglądali do wątku zakupowego i wywalali to wciskanie ubranek po dzieciach, jest od tego kurcze odpowiedni dzial i można sobie tam zaglądać, kupować, sprzedawać. Nie wiem jak inne mamy , ale meni taka nachalność strasznie wkurza..
Wywaliłam ;-) Wiesz, czytam wszystko, a sporo ostatnio tego. Od 12 nie czytałam forum i do tej 20,30 naroslo dużo do ogarnięcia. A tą dziewuchę trzeba miec na uwadze, 3 razy juz kasowalam jej ogloszenia. Jeśli będą kolejne, to chyba do adminów trzeba będzie napisać
Mitra
Polimama i Tytusa :)
Wywaliłam ;-) Wiesz, czytam wszystko, a sporo ostatnio tego. Od 12 nie czytałam forum i do tej 20,30 naroslo dużo do ogarnięcia. A tą dziewuchę trzeba miec na uwadze, 3 razy juz kasowalam jej ogloszenia. Jeśli będą kolejne, to chyba do adminów trzeba będzie napisać
jako mod możesz do niej najpierw ty skrobnąć ostrzeżenie...jesuu jak mnie wk..takie osoby..i nie tylko wtedy , kiedy jestem w ciąży..
Dzięki dobra kobitio i niech ci sie to w dzieciach wynagrodzi
Weronika Mudant
Fanka BB :)
Trochę nie w temacie ale dobrze wiedzieć bo jak Dorian wyrośnie z ubranek to planowałam zamieszczać właśnie tak ogłoszenia z allegro że mam coś do sprzedania, ale chyba to nie będzie najlepszy pomysł. Muszę znaleźć ten wątek zakupowy bo nawet nie widziałam że istnieje.
reklama