reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zapytania, skargi, uwagi dotyczące Naszego forum

reklama
Pomysł super!
No i przydałoby sie poczyscic te wszystkie " ważne" i podklejone tematy bo niedługo będzie ich wiecej niz zwykłych. No bałagan spory mamy .. :)

Dziewczyny, to mi łopatologicznie napiszcie:
  1. co przenieść do zwykłych tematów. Przeniosłam to, co uznałam za mniej ważne. Ale może jeszcze jakies sugestie co przenieść.
  2. jaki temat chcecie mieć w ważnych - przeklejonych tematach, znaczy co nowego zalożyć.
  3. i jak to widzicie, jak ma wyglądac temat "witamy na świecie", czy wklejamy tam wieści i łącznie gratulacje, i łącznie zdjęcia naszych nowonarodzonych maluszków; czy może wszystko oddzielnie.

Jak na moj gust podklejone to co najniezbędniejsze i co warto miec pod ręka - wyprawka, gratulacje, lista dzidziusiów czy tez wieści ze szpitala, Qatki zakupowe czy lutowki i tak będą podnosic sie same. A mozna zrobic watek galeria z fotkami maluszków - najpierw USG a potem - wiadomo .. No i mozna zerknac jak to sasiedzi sobie poukladali ,bo u nich znacznie mniej takich podklejonych watkow a wisi to co naprawdę ważne.

ok Mitra, to może do jutra poczekam na sugestie, co reszta na to. A ja jutro sobie popatrzę, jak mają sąsiedzi :) Dziś nie jestem w stanie myśleć :zawstydzona/y: głowa i boki mnie bolą od tego kaszlu. Stąd moja prośba o sugestie :tak:

I jak jest życzenie na nowy temat, to zakładajcie lub piszcie co trzeba założyć - temat i generalnie o czym chcemy w danym wątku porozmawiać.

Ostatnia edycja:
reklama
Jak na moj gust podklejone to co najniezbędniejsze i co warto miec pod ręka - wyprawka, gratulacje, lista dzidziusiów czy tez wieści ze szpitala, Qatki zakupowe czy lutowki i tak będą podnosic sie same. A mozna zrobic watek galeria z fotkami maluszków - najpierw USG a potem - wiadomo .. No i mozna zerknac jak to sasiedzi sobie poukladali ,bo u nich znacznie mniej takich podklejonych watkow a wisi to co naprawdę ważne.

:tak::tak::tak:

Do góry