reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zapytania, skargi, uwagi dotyczące Naszego forum

hmmm, nie bardzo kumam, możesz jaśniej...

mi ogólnie nic tu nie przeszkadza, ale cięzko czytać jak jest duzó nie w temacie, a jakbyśmy skupily sie w jednym miejscu, mogłaby powstać super rozmowa a i bardziej poznalybysmy sie ;)

Alez to bardzo proste, zawsze jest tak ze rozmowa na chwile gdzieś odbije a potem wróci na stały tor, to na forach normalne. Można oczywiście ciac i rznac wszytko co odbiega od tematu, ale to zawsze kończy sie chryja , pretensjami... bez sensu... zwłaszcza ze temat zawsze wraca. o chyba ze sie zrobi kłótnia z inwektywami, to inna bajka.

Natomiast nachalna reklama i wizyty gosci , wpadających tylko po to zeby wcisnąć łaszki po swoim dziecku sa raczej zbędne ;) Kto chce znajdzie se w dziale bazarek lub na allegro.

W wątku lutowki na zakupach rozmawia sie o tym co warto kupic , co nie, co sie podoba co nie..a nie prowadzi licytację ;)

reklama
Rozumiem, że chodzi o ogłoszenie typu "sprzedam... pakę ubranek" czy coś w tym stylu? Owszem na BB jest dzial ogłoszenia, podczytuję od wczoraj forum moderatorek i szukam jakiś mądrości. Mi osobiście ogłoszenia przeszkadzają, można napisać mały komunikat, że się dało na BB ogłoszenie, ale bez rozpiski, nie musimy u siebie tego mieć. I nawet chyba nie powinno się tego tu umieszczać, ale to musze jeszcze dokładnie doczytac w regulaminie i poradach. Jeśli chcecie usuwania takich ogloszeń, to będziemy usuwać.

Alez to bardzo proste, zawsze jest tak ze rozmowa na chwile gdzieś odbije a potem wróci na stały tor, to na forach normalne. Można oczywiście ciac i rznac wszytko co odbiega od tematu, ale to zawsze kończy sie chryja , pretensjami... bez sensu... zwłaszcza ze temat zawsze wraca. o chyba ze sie zrobi kłótnia z inwektywami, to inna bajka.

Natomiast nachalna reklama i wizyty gosci , wpadających tylko po to zeby wcisnąć łaszki po swoim dziecku sa raczej zbędne ;) Kto chce znajdzie se w dziale bazarek lub na allegro.

W wątku lutowki na zakupach rozmawia sie o tym co warto kupic , co nie, co sie podoba co nie..a nie prowadzi licytację ;)
z tą sprzedażą to się zgadzam, powinien być taki wątek gdzieś na ogóle a nie u nas, jeśli ktoś chce coś sprzedać, u nas to zaśmiecanie...
ale odbieganie od tematów jest normalne, tylko do pewnych granic ;) (znam forum, gdzie mod rżnie wszytsko ;) )

Właśnie czyszczę ,,lutówki na zakupach,, - od groma jest tam stron ;) ale dam rade :p

geniusia
- usuwa się bardzo prosto, wchodzisz na stronę i klikasz na post (edytuj) potem (usuń) i tak z każdym z osobna - dużo roboty hehe

super laski, ale nie kasujcie naszych posow tylko wycinajcie i do innego wątku, bo widze ze juz jestescie troszke nadgorliwe ;)

Wiem, że dziewczyny gdzieś napisały całą wyprawkę dla dziecka, ale ciężko mi ją odnaleźć tutaj. Może jakoś wkleić to w oddzielny temat np. Wyprawka dla maluszka i tam niech się ta rozmowa znajdzie?

Dziewczyny co myślicie o zamknięciu wątku luty 2012 - chodzi mi o to aby nikt już nie mógł z poza Naszego grona podczytywać? (szczerze nie wiem jak to zrobić, ale poszukam na forum). Może któraś z Was wie?

reklama
Dziewczyny co myślicie o zamknięciu wątku luty 2012 - chodzi mi o to aby nikt już nie mógł z poza Naszego grona podczytywać? (szczerze nie wiem jak to zrobić, ale poszukam na forum). Może któraś z Was wie?
a jak ktos dojdzie nowy i bedzie chcial zajrzeć??? nie wiem czy jest taka opcja, bo nie znam tego forum, moze otwórz nowy, zamkniety, a tu dojda nowe dziewczyny??

Do góry