Byłam parę lat temu moderatorem czatu na Onecie w pokoju Ploteczki. Dużo z tym pracy było, bo chamskiego zachowania masa. Jako że teraz jestem na L4 i do końca ciąży będę, mam więc dużo czasu, to zastanawiam się nad pomocą mamie2006 w moderowaniu forum. Nigdy czegoś takiego nie robiłam jeszcze, nie wiem czy sobie z tym poradzę, żebyście były zadowolone Ale wstępnie zgłaszam swoją kandydaturę na moderatora pomocniczego
reklama
krisowa
Fanka BB :)
no i mamy drugiego moda, brawo geniusia, jestem za
mama2006
geniusia - jestem za odezwij się do użytkownika bastyja, ona mianowała mnie medatorem
krisowa
ogólnie, rozmowy plotkowe powinny buć w lutówkach a tematy dotyczące jakiegoś problemu nie powinny odbiegać... ale jak tego dokonać... to duże wyzwanie
Mitra
Polimama i Tytusa :)
ogólnie, rozmowy plotkowe powinny buć w lutówkach a tematy dotyczące jakiegoś problemu nie powinny odbiegać... ale jak tego dokonać... to duże wyzwanie
Bez przesadyzmu, rozmowa zawsze meandruje i odbiega, mnie bardziej wkurza nachalność i wciskanie swojego kitu
reklama
krisowa
hmmm, nie bardzo kumam, możesz jaśniej...Bez przesadyzmu, rozmowa zawsze meandruje i odbiega, mnie bardziej wkurza nachalność i wciskanie swojego kitu
mi ogólnie nic tu nie przeszkadza, ale cięzko czytać jak jest duzó nie w temacie, a jakbyśmy skupily sie w jednym miejscu, mogłaby powstać super rozmowa a i bardziej poznalybysmy sie