reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zalany test ciążowy?

reklama
A czy beta hcg z krwi po 30 dniach od zbliżenia będzie wiarygodna w 100%? Moje zaburzenia lękowe nie dają mi spokoju, biorę tabletki od psychiatry.. myślę żeby powtórzyć betę z krwi w przyszły piątek (26.07) bo wtedy minie już 30 dni od tamtego zbliżenia...

Tylko proszę już bez złośliwości.. Czy 30 lub 32 dni po zbliżeniu to już będzie najwiarygodniejsze potwierdzenie z krwi, że nie ma ciąży? Proszę odpowiedzcie mi bez złośliwości.. wykańcza mnie ten stres...chcę po prostu wiedzieć i nie będę już na razie chciała zbliżeń intymnych dopóki nie będzie lepiej z moimi lękami....

Posłuchaj, nic nowego tutaj no forum nikt Ci nie powie. Dostałaś odpowiedź na swoje pytanie na temat ciąży-nie jesteś w niej i to się nie zmieniło nawet Jeśli będziesz o to pytać codziennie. Jeżeli mimo wszystko masz wątpliwość to udaj się do lekarza, jeśli nasze odpowiedzi Ci nie wystarczają. Co do bety - jeśli masz ochotę możesz ją robić nawet codzienne, jeśli to Cie uspokaja, nikt Ci nie zabroni.

Szczerze, trudno odpowiedzi bez złośliwość, skoro dostałaś odpowiedz a mimo to pytasz o to samo. Wiec albo robisz to specjalnie, a jeśli nie to mając rzeczywiście zanurzenia lękowe nie powinnaś szukać dowodzi na tak niepokojące cię rzeczy na forum ( bo widać że ten temat cię przeraża) tylko i lekarza. Więc musisz się liczyć z tym że w locie te odpowiedzi będą złośliwe, bo ileż można odpowiadać na to samo.

Nie wiesz czy jesteś w ciąży - idź do lekarza i sprawdź.

Miałaś miesiączkę, negatywne testy i negatywną betę. Jakiego potwierdzenia jeszcze oczekujesz?
Miałam bardzo skąpą miesiączkę i się przestraszyłam... Nie miałam stosunku, jedynie petting..nasienie wytarłam w chusteczkę, potem myłam dłonie wodą z mydłem i po pewnym czasie poszłam wziąć prysznic i dotykałam pochwy.. boję się że mogłam coś przenieść... Mam zaburzenia lękowe stąd te moje obawy i upierdliwość...

Miałam bardzo skąpą miesiączkę i się przestraszyłam... Nie miałam stosunku, jedynie petting..nasienie wytarłam w chusteczkę, potem myłam dłonie wodą z mydłem i po pewnym czasie poszłam wziąć prysznic i dotykałam pochwy.. boję się że mogłam coś przenieść... Mam zaburzenia lękowe stąd te moje obawy i upierdliwość...

Znamy już tą historię na pamięć - gdyby rzeczywiście tak ten temat Cię niepokoił, już dawno byłabyś po wizycie u ginekologa, a nie systematycznie pisała na forum. Więc cos tu jest nie tak....

Znamy już tą historię na pamięć - gdyby rzeczywiście tak ten temat Cię niepokoił, już dawno byłabyś po wizycie u ginekologa, a nie systematycznie pisała na forum. Więc cos tu jest nie tak....
Ginekologa mam dopiero w sierpniu, biorę tabletki od psychiatry na zaburzenia lękowe..po prostu chciałabym jeszcze raz zrobić badanie z krwi i to mnie uspokoi dlatego pytam czy ponad miesiąc od zbliżenia będzie wiarygodny wynik?

reklama
Ginekologa mam dopiero w sierpniu, biorę tabletki od psychiatry na zaburzenia lękowe..po prostu chciałabym jeszcze raz zrobić badanie z krwi i to mnie uspokoi dlatego pytam czy ponad miesiąc od zbliżenia będzie wiarygodny wynik?
Pokaż psychiatrze to, co tutaj piszesz. Nie wiem, może powinien zmienić Ci leki.

Do góry