reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zalany test ciążowy?

reklama
Dziękuję za odpowiedź! A co oznacza brązowa wydzielina (śluz) po miesiączce? Czy to oznacza oczyszczanie się błony śluzowej endometrium?

Myślę, że już bardzo dużo dziewczyn odpowiedziało na Twojej wątpliwość i to powinno Cię uspokoić, że nie jesteś w ciąży, co potwierdził wynik bety. Natomiast jeśli zauważyłaś jakieś zmiany w swoim organizmie, które wzbudzają Twój niepokój, to radzę Ci, żebyś zamiast na forum szukała odpowiedzi u lekarza.

Myślę, że już bardzo dużo dziewczyn odpowiedziało na Twojej wątpliwość i to powinno Cię uspokoić, że nie jesteś w ciąży, co potwierdził wynik bety. Natomiast jeśli zauważyłaś jakieś zmiany w swoim organizmie, które wzbudzają Twój niepokój, to radzę Ci, żebyś zamiast na forum szukała odpowiedzi u lekarza.
Przepraszam, że tak drążę temat... Po prostu.. niewiele wiem o edukacji seksualnej bo nigdy wcześniej nie miałam chłopaka i nie zagłębiałam się w ten temat za bardzo... Dziękuję za wyrozumiałość

Przepraszam, że tak drążę temat... Po prostu.. niewiele wiem o edukacji seksualnej bo nigdy wcześniej nie miałam chłopaka i nie zagłębiałam się w ten temat za bardzo... Dziękuję za wyrozumiałość
Ty nie drążysz tematu, Ty pytasz w kółko o jedno i to samo. Jakbyś zadała konkretne pytanie, to na pewno ktoś by Ci odpowiedział. A nie że dostajesz odpowiedź, a za kilka komentarzy znowu pytasz dokładnie o to samo.
zawsze wszystkie wątpliwości możesz omówić z ginekologiem.

Pytam, ponieważ nie znam się za bardzo na edukacji seksualnej... Nie miałam wcześniej chłopaka i nie zagłębiałam się w ten temat za bardzo.. Po prostu chciałam zapytać jak giną plemniki na zewnątrz bo nie wiem, jestem całkowicie bezradna.. przepraszam za bycie upierdliwą.. Wiem, że pytanie typu "czy plemniki giną od wytarcia w ubrania a potem po umyciu ciepłą wodą z mydłem?" jest wręcz absurdalne ale ja mam zaburzenia lękowe dlatego tak dopytuję... Proszę więc o odpowiedź, czy to wystarcza aby pozbawić życia plemniki? Dziękuję i jeszcze raz przepraszam..

Ty nie drążysz tematu, Ty pytasz w kółko o jedno i to samo. Jakbyś zadała konkretne pytanie, to na pewno ktoś by Ci odpowiedział. A nie że dostajesz odpowiedź, a za kilka komentarzy znowu pytasz dokładnie o to samo.
zawsze wszystkie wątpliwości możesz omówić z ginekologiem.
Do ginekologa mam wizytę za miesiąc..

reklama
Pytam, ponieważ nie znam się za bardzo na edukacji seksualnej... Nie miałam wcześniej chłopaka i nie zagłębiałam się w ten temat za bardzo.. Po prostu chciałam zapytać jak giną plemniki na zewnątrz bo nie wiem, jestem całkowicie bezradna.. przepraszam za bycie upierdliwą.. Wiem, że pytanie typu "czy plemniki giną od wytarcia w ubrania a potem po umyciu ciepłą wodą z mydłem?" jest wręcz absurdalne ale ja mam zaburzenia lękowe dlatego tak dopytuję... Proszę więc o odpowiedź, czy to wystarcza aby pozbawić życia plemniki? Dziękuję i jeszcze raz przepraszam..
Ja też mam zaburzenia lękowe, wiem jak to działa, ale u Ciebie widzę, że to już paranoja na punkcie tych plemników. Nie powinnaś ryzykować zdrowia psychicznego uprawiając seks, na który nie jesteś gotowa. Na początek poczytaj o środowisku przyjaznym plemnikom, o tym, jak zachodzi się w ciążę. Nie krzywdź samej siebie. Jak chłop cię kocha to nie będzie naciskać na seks. Zwłaszcza w takiej sytuacji. On wie o twoich lękach? Zresztą oboje możecie o tym poczytać.

Plemniki na pewno tego nie przeżyły. Jak beta jest negatywna to nie jesteś w ciąży i nie ma szans, że w nią zajdziesz przez dotknięcie się palcem.

Do góry