reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

LucyP1975 - nie przejmuj się, że masz tylko 6 jajec. Lekarze wciąż powtarzają, że nie ilość a jakoś się liczy. Poza tym jeszcze przez te kilka dni może coś podrosnąć :tak:
Dopisuję Cię do kalendarza.

OlaSzy - zanim się obejrzysz już będzie czwartek. Jeszcze chwila :tak:

reklama
Hej wszystkim:) Lucy nie przejmuj się małą liczbą jajeczek, ważne żeby były ładne. Ja też ich nie wiele wyprodukowałam bo zaledwie 4 były ładne i dojrzałe, ale na szczęście wszystkie ładnie się zapłodniły.
Jutro o 11.30 zabieram maluszka do domu oby pozostał na 9 miesięcy:tak:.

Mada - ściskam mocno i przesyłam dobre fluidki ciążowe, aby z Tobą zostały na 9 miesięcy od jutra.

Ja nadal chora - dzisiaj cały dzień w łóżeczku spędzam, ale jutro nietsty już muszę iść do pracy:(

Jutro trzymamy kciuki za pingwinka mady:). Oby został z mamusią na 9 m-cy od jutra :-D

Kalendarz

LUTY

18 - mada:) - criotransfer

19 - enni - wizyta przed stymulacją
19 - OlaSzy - podglądanie kurnika
19 - Karusia28 - podglądanie kurnika
21 - EwciaK30 - USG u gina prowadzącego (12 tc)
23 - Madziula_87 - criotransfer
23 - LucyP1975 - podglądanie kurnika
25 - basia-krk - histeroskopia
25 - osa87 - wizyta przed stymulacją
25 - LucyP1975 - punkcja
27 - Olusia7982 - podglądanie maluszków

MARZEC

05 - Hess - początek stymulacji
21 lub 28 - Olusia7982 - rozpakowuje się

Ostatnia edycja:
EwciaK30 - kuruj się Kochana, szkoda, że jutro musisz iść do pracy już. Ja od dziś też chora, a jutro muszę iść na szkolenie. Chyba, że zupełnie nie dam rady ruszyć się z łóżka :zawstydzona/y:

Hejka dziewczynki :-) Mój wczorajszy estradiol ok 2270, brzuch jakby napakowany, już mnie trochę krępuje hehe ;-) Punkcja w czwartek, dzis już ovitrelle.
A po punkcji zestaw leków: lutka, dupek, clexane ale dawka tym razem 60! No i co mnie zdziwiło encorton 10g?! Czy ten encorton może pomóc? Zwłaszcza, że sporo dziewczyn brało go dużo wcześniej, a ja dopiero od punkcji?
No nic, byle pomoglo ;-)

reklama
Witam,

Hess i EwciaK zdrówka:-D:-D:-D a swoją drogą Ewcia nie możesz iść na L4??? jak nie chcesz całą ciążę być na zwolnieniu to chociaż teraz w chorobie weź sobie parę dni żeby wypocząć;-) taka pogoda niestety, co słyszę to ktoś zaziębiony:eek: ja chce piękną wiosnę:cool2:

OlaSzy współczuję akcji zastrzykowych, ale niestety musisz się poświęcić;-) ja na początku mimo strachu dość entuzjastycznie podchodziłam do robienia zastrzyków, później jak już nabrałam wprawy to hormony zaczęły mi doskwierać i każde wkłucie były nietyle bolesne co męczące:zawstydzona/y: co by nie było nie możesz się zastanawiać tylko wbijać igłę i jazda:-)

Lucy nie ważna ilość, ale jakość:-D ja miałam 11 dojrzałych pęcherzyków, 6 zapłodnili a do blastki został tylko 1, więc widzisz że nie ma co się martwić, może być kilka ale za to lepsze;-)

Mada powodzenia jutro, niedługo ja będę schizować przed transferem:-D

u mnie po wizycie wsio ok:-D nie znam żadnych wartości, ale transfer mrozaka mam umówiony na 24.02 na godz. 12.40:-) od jutra do Estrofemu mam dołożyć Lutkę 2x100mg rano i wieczorem oczywiście dowcipnie:-p strasznie tego nie lubię, ale cóż przeżyję:-p miłego wieczoru:-) ZDRÓWKA:-):-):-):-)

Do góry