reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Ja raz bralam diphereline przed iui, wlasnie jako zamiennik gonapeptylu i placilam wtedy okolo 40 zl. Mi doktorek tlumaczyl, ze podany jednorazowo dziala na pekniecie pecherzykow w ciagu 36-48 h a codziennie wstrzymuje pekanie.

Hej dziewczynki zaglądam często do Was i podczytuję :-)
Smerfetko ja z Madziulką brałam zastrzyk decapeptyl depot , to on tak tragicznie wpłynął na nasz organizm .
Ogólnie wprowadza organizm w stan menopauzy na czas ok 3 mies.
My czekamy na @ za jakieś 10 dni i zaczynamy krótki protokół :-) , ponieważ jednak mam PCO boja się o prze stymulowanie.
Trzymajcie kciuki :-(

Chciałem sie przedstawić , mam na imię Franuś i przyszedlem wczoraj na swiat o 9:31. Ważę 2640g i mierze 54 cm :) dostałem 10 pkt, mimo ciężkich przejść mama była bardzo dzielna :) dumny tata przeciął pępowinę a mama nakarmila swoim pysznym mleczkiem aaaaa i najwazniejsze jestem baaaardzo grzeczny :)Zobacz załącznik 669001

DIewczyny warto walczyć o taki mały cud :)

Franio witamy na świecie ! :-D Cudowne wiadomości z rana:-)
Genna gratuluję i życzę dużo zdrówka dla maleństwa :-) No i samych radosnych dni :-)

Karusia kciuki za udany zabieg:tak:. Ja oddałam krew czy moja beta dobrze przyrasta , ale trzęsła mi sie ręka , chciałabym mieć te wszystkie stresy za sobą

reklama
Do góry