reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Kasik, wszystkie najlepszego z okazji rocznicy ślubu:tak:

Anulla
kciuki za transfer... niech maluszek sie wgryza w mamusie:tak:

Kciuki za dzisiejsze wizyty i wysokie bety !!:-)

reklama
Dziewczyny, trzymam kciuki za dzisiejsze wydarzenia :tak:

Montana miałam próbkę Palmersa i też mi się bardzo spodobał ale niedawno widziałam recenzję jego składu i krótko mówiąc nie jest rewelacyjny, zawiera składniki niekorzystne szczególnie w ciąży (Sroka o....: Kosmetyki na rozstępy) :dry: A na duże swędzenia bardzo polecam naturalne masła do ciała - nie takie ze sklepu, tylko jednoskładnikowe - np. naturalne, nierafinowane masło kakaowe czy shea - nic nie nawilża i nie natłuszcza bardziej i na dłużej :tak:

Dziewczyny, polecam (jak jeszcze nie znacie) stronę: Sroka o.... - zawiera bardzo przystępne analizy składu kosmetyków dla ciężarnych jak i dla dzieci - mi oczy wyszły z orbit jak czytałam niektóre rzeczy - bardzo popularne i znane kosmetyki mają czasami takie składy że szkoda gadać :eek: a w zamian na rynku są dostępne inne o wiele tańsze które nie mają substancji toksycznych. Bardzo polecam!

Miłego dnia życzę wszystkim :-)

Genna, jesli beta będzie negatywna to już nie ma co powtarzać. Natomiast, gdyby zdarzył się taki cud, że byłaby na plu, to uwierz mi, mogłabym w sobotę choćby do Warszawy jechać na drugi pomiar;-)

Witam kobietki:)
Kciuki za wszystkie dzisiejsze wydarzenia :tak:;-)
Anula &&&&&&&&& za owocny transfer:)]
Kwiatuszku &&&&&& za stymulacje
Mimozana &&&&& za wysoka betę:)
Natka &&&& za betę;)

No to do crio tylko chyba ja zostałam?:):-D Jutro wizyta 14dc więc chyba będę wiedzieć na czym stoję.....

Kwiatuszek a jaki Miałaś PR ?
Natanka oj bedzie na plus wiec nie marudz!! Tylko pamiętaj zeby w tym samym Labo zrobic bete jak cos!
Enni no to do boju , czekamy na kolejną porcję ciężarówek :)
Zdjęcie specjalnie dla cioć :) ImageUploadedByForum BabyBoom1409220661.708149.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1409220661.708149.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1409220661.708149.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 50
Genna, to dobrze że lekarz wesoły przynajmniej nie ma skrępowania ;) Śliczna fotka :)

Hania, bez obawy na pewno będzie pecherzyk ;)

Montana, pierwsze ruchy poczułam dwa tygodnie temu w 17 tc. Jednorazowy kopniaczek i później bulgoty i łaskotanie. Z dnia na dzień coraz wyrazniejsze ruchy ;) Teraz to jak się przyłożył to bluzka podskakuje ;)
Ja też używam palmersa i skórę mam taką fajną po nim.

Boziu dopiero po 12 a ja już mam dość... zakupy na jutrzejsza kolację urodzinową i jakieś *******y na wyjazd na wesele a zrobił się z tego pełen bagażnik w aucie ;) Teraz zrobić biszkopt do torta na szybko a zaraz do mechanika z autem ... dzień pełen wrażeń ;)

Genna śliczna fotka :-).
Powodzenie i trzymam kciuki za dzisiejsze bohaterki :-).

Lekarz powiedział że mam wyniki estriadolu i progesteronu dobre więc od dziś dochodzi kolejne kucie. Kolejna wizyta 03.09.2014.

Genna obcy wygląda normalnie już jak mała dzidzia "ludź";-)
co do płci to moja koleżanka miała właśnie śmieszną sytuację, bo na prenatalnych lekarz powiedział, że na 100% będzie dziewczynka, a po 3 miesiącach ten sam lekarz stwierdził, że się pomylił i że będzie jednak chłopak;) swojej córeczce 4 letniej musieli wytłumaczyć, że jednak nie będzie miała siostrzyczki tylko braciszka i mała chodzi póki co bardzo zdegustowana tym faktem;-)

reklama
Genna Obcy to już kawał chłopa albo baby, podziwiam, że wytrzymujecie info co do płci. Mi jest bez różnicy co to będzie ale jednak jest ciekawość :tak:

Dziękuję za życzenia z okazji rocznicy ślubu. Mam nadzieję, że kolejną spędzimy już we trójkę :-)

Niestety zła wiadomość od Heizy, beta zerowa :-(

Kwiatuszek do boju :tak:

Infinity ja już dawno zakupiłam krem i oliwkę z Rossmana, kremu już zaczęłam używać :-) Bardzo przydatna stronka, mam ją w ulubionych.

Hania ja w 20 dpt widziałam zarodek i serduszko :tak:

Anulla od rana kciuki zaciskam, oby dni do wysokiej bety minęły jak najszybciej :-)

Do góry