reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Anulla zatem kciuki za transfer ;)

Natanka tylko pamiętaj ze 10 dpt znowu musisz isc na bete dla lekarza :) bedzie dobrze, huśtawki nastrojów w ciazy to normalka ;)
A w śnie to miałaś zlot ciężarówek :) oj bardzo chciałam jechac na ten pokaz do Torunia no ale młodzież najważniejsza :)

Kasik wszystkiego naj naj naj naj z okazji rocznicy ślubu wam zycze a za rok to juz w trojeczkę będziecie świętowali :)

Hania ty juz tu czarnych scenariuszy nie pisz nam!!!! Trudno uwiezyc w tak wczesnej ciazy ze ten cud tam jest a u Cibie jest i trzyma sie nogami i rękami!! No moze tez być pępowina :) Nie stresuj maleństwa :)

Ja dzisiaj od rana rozmawiam z obcym :) tak jakos po wczorajszej wizycie mnie wzięło , jakiś bardziej ludzki moze dlatego , no i bardziej ruchliwy a nie widać go jeszcze i chyba dlatego cieżko mi jeszcze uwiezyc w to szczęście , ja chyba jakaś dziwna jestem :/ zaraz 5 miesiąc sie zacznie przecież

Ostatnia edycja:
Genna, uwierzysz że tam jest jak zacznie się ruszać ;) dr miał rację jak mi to mówił. Dopiero do mnie dotarło że faktycznie ktoś mieszka sobie w brzuszku ;) i co rano się wita kopniakiem hihihi
Piąty miesiąc liczy się od 18 tc jakby co ;) bo tak na prawdę to my 10 miesięcy w ciąży chodzimy a nie 9 przecież :)

Magda a to mam jeszcze trochę czasu do 5 uffff
Moj lekarz śmiał sie wczoraj ze mnie ze jesCze sie nie popłakałam :p a ja mu na to ze jeszcE mam na to trochę czasu :p generalnie wcOraj śmiechu było na wizycie ze nie mógł Mi USG zrobic :p ale to on zaczął z moim M :p

Trzymam ogromne kciuki za dzisiejsze wizyty.
Haniu na pewno dziś zobaczysz małą kropkę ;).Tez sie stresowalam strasznie tą pierwsza wizytą, czy cokolwiek zobacze ;-)
Genna cieszę się ze Twoim Obcym wszystko dobrze, no juz kawał ludzika z niego ;), mówisz że płec juz widac hihi, ciekawe czy Obcy czy Obca :-D. DObrze ze klaczki Ci juz przechodzą.
Ja dziś zaczelam 14 tydzien, powoli zaczyna mi brzusio rosnąć, ale na wadze to 1,5 kg narazie jestem na plusie, a myslalam ze szybko mnie wybrzuszy bo ogolnie jestem szczupla i ważylam przed ciążą 53 kg. Też nie mogę sie doczekac ruchów mojego słoneczka. Madziu ty pierwsze ruchy kiedy poczułaś?
Najbardziej mnie trapi problem suchej skóry na brzuchu, jest okropnie sucha mimo iż smaruję ją 3x dziennie Palmersem, bo zauwazywalm ze oliwka mi wysusza. Potrafi mnie az piec, wrrrr, zeby ten brzuch faktycznie byl juz duzy to ok, ale wygladam narazie jak pożadnie najedzona. No nic. Też nie mogę doczekać sie wizyty u lekarza, bo juz tesknie za widokiem mojego szczescia :tak:
Pozdrawiam dziewczynki

Hania, będzie dobrze mówie Ci to ja Kotuśka !!! Ja miałam pechęrzyk w 17 dpt wiec Ty tez juz zobaczysz. Koniecznie pochwal sie foteczką.
Anulla, mocno trzymam kciuki za ostatniego z miotu.... tego najszczęśliwszego :tak:

Genna, no prosze jaki obcy juz duzy ! I ciekawe gdzie sie schował wielkolud ! Podziwiam Cie że nie chcesz znac płci. Ja to już bym chciała wiedziec, a mój tato to wręcz sie pytał kiedy bedzie widac na usg że to wnuk ! Mój mąż tez chce wiedziec i też czeka na ten moment.

reklama
Kotuska po in vitro jakos duzo chłopaków jest wiec możliwe ze to OBCY , byłam skłonna wczoraj do tego zeby poznać płeć ale był warunek dla M ze jak bedzie chłopak musi sie zgodzić na Maciusia a on nie chce wie stracił szanse :)

Do góry