reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Może dlatego ten pęcherzyk ciążowy jest mały,gdyż ja przy wzroście 168cm przed ciążą ważyłam 52kg, teraz niecałe 55kg, więc jestem szczupłą osobą, mój mąż też jest szczupły... Okaże się na prenatalnych, najgorsze jest te ciągłe czekanie od wizyty do wizyty i ta niepewność...

reklama
Dziewczyny powodzenia na dzisiejszych wizytach.
Hania - kciuki za betę!

Kasik - super, że wszystko dobrze i w końcu możesz się chwalić całemu światu :-)
Magda - śliczny ten Twój brzuszek :tak:

Hania czekam z niecierpliwością na Twoją betę ale mam dobre przeczucie :-)

Magda dopiero dzisiaj na kompie pooglądałam sobie Twój brzusio, jest śliczny :tak::-)

A ja zaraz idę na pedicure więc się zrelaksuję ;-):-D

Obiecane zdjęcie kropka

usg 19.08.2014. 002.jpg

Załączniki

• usg 19.08.2014. 002.jpg
    usg 19.08.2014. 002.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 52
Ostatnia edycja:
Kasik kropek pełną gembą :)
Zazdroszczę wizyty u kosmetyczki, ja teraz w ogóle nie wychodzę donkosmetyczki bo dla mnie to trauma wyjscie do miasta :/ chodzić z woreczkiem na kłaczki :p musiałabym zrobic kopytka górne wiec chyba poproszę moja kosmetyczke o wizyte domową.
Wiecie dziewczyny ze ja jakos tak nie mowię ze jestem w ciazy , nawet wprowadziłam zakaz mówienia mamie i babci , zeby reszta rodziny nie wiedziała , jakos tak nadal do wszystkiego ostrożnie podchodzę a kiedyś to nie mogłam sie doczekać jak powiem i to najlepiej jak najszybciej :) a teraz to tak po cichu siedzę , a ze nie widać ze jestem w ciazy to juz w ogóle :) hihi jak zobaczą brzuch to stwierdzą ze jestem w ciazy :) trudne to po tych wszystkich niepowodzeniach

Ostatnia edycja:
Kasik, piękny kropeczek ! A jaki duży !
Genna, aż dziwne żę nikt nie widzi Twoich kłaczków ;-) Myśle ze coniektórzy się po tym mogą domyśleć .

A ja czekam na USG.. wstawac nie moge dalej... bede jechac na lozku na badanie.... moze cos sie zmieni po badaniu...

Kasik sliczny kropek :tak:

Hania trzymam mocno kciuki za bete !!:tak:

Pozdrawiam dziewczyny....
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

reklama
Do góry