reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Genna - jestem przykuta do lozka... dziwne uczucie jak nie mozna wstac i nic praktycznie robic... jak bylam chora tez lezalam w lozku ale jednak to nie to samo...

reklama
Olusia kciuki za badanie, żeby wyszlo dobrze i by Cie wypuścili do domku ;-)
Kasik no super foteczka :), mały rośnie jak na drożdzach.
Genna bidulko wspołczuje Ci tych kłaczków. Mam nadzieje ze niedługo Ci przejda i bedziesz sie mogla rozkoszować juz na calego tym że jestes w ciązy ;)

A ja po wizycie w klinice. Dr bardzo zadowolony z dzidzi, waży juz 71g hihi, tetno maluszka to 164. I na 70% będzie to chłopaczek :-D

Dziewczyny tyle Was tutaj jest przy nadziei że już tego nie ogarniam :-D:szok:
Wszystkim Wam gratuluję "kropeczek" i tych większych i tych mniejszych :tak:;-) Dziękuję również za odpowiedz co do tego sterydu, niestety nadal jestem w kropce :zawstydzona/y:ale po wypowiedzi Kasik i Smerfety nie jestem pewna czy brać to na własną rękę

Hania &&&&&&&&& za betę:tak:

Genna moj chłopaczek mierzy juz 6,68cm. Teraz to nie wiem czy waży 7,1g czy 71 g hehe troche nieczytelnie napisane jest.
Madzia a brzusio Twoj śliczny:-) A wiesz co bedziesz miala?
Kciuki za reszte dziewczyn

reklama
Dziewczynki dziś po usg dwa w prawym 21,9 mm i trzy w lewym 17,10,9 mm jutro kolejne usg leków mi na stymulację już nie dali. Przenieśli punkcje na Sobotę.

Do góry