reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Chloe gratuluje kochana :) tak po 48 h sie powtarza bete tylko w tym samym labo pamiętaj !!!!!! A dla dr musisz zrobic w 10dpt . Moj
Dr tez Chciał z 10dpt dlatego jak zrobiłam bete 7 dpt tez w szpitalu to na drugi dzien zrobiłam w docelowym
Laboratorium czyli 8 dpt i powtorzylam w 10 dpt i tak dla Pewności jeszcze w 12 dpt ;)
Chloe ja tez bete w 7 dpt miałam 28 wiec spokojnie , wzrośnie :)

Ostatnia edycja:
reklama
Kotuska sama już nie wiem co mam myśleć o tych komórkach NK bo jak widziałaś mam 3 mega różne wyniki. Chyba najbardziej wierzę w ten z UCK. Też niem co myśleć o Twoich wynikach, wydawało mi się, że beta rośnie dobrze i że ważne że widać zarodeczek, a dodatkowo najważniejsze będą kolejne wizyty... jedyne co mi przychodzi na myśl to wizyta u dr S... Pomogła ona Kasik i Lawendowej więc całkiem dobra ta doktorka :happy2:

Chloe po cichu gratuluje :tak:

Mimozama na katar to wapno, woda morska, maść majerankowa do smarowania po nosem, a gdy zatkany nos to możesz krople mętolowe nakapać sobie na chustkę by w ten sposób robić sobie inhalacje

Ostatnia edycja:
Hejcia laseczki i weekend minal szybko...
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif

Ja wczoraj bylam z moim u znajomych na grillu, bylo 5 par wiec troszke ludzi.. jedna para z dzieckiem prawie 3 letnim a druga para z dzieckiem 4 miesiacznym.... bylo super.... pogadalismy, posmialismy sie itp... pojadlam kielbasek, popilam soczkiem oraz herbatka, pojadlam chipsow he he ... bylo pyszne.... natomiast w nocy nie zmruzylam okna, przewracalam sie z boku na bok a rano zaczelam sie fatalnie czuc, wymioty, zawroty glowy, bylam blada jak sciana, zjadlam troszke dzis obiadu i nic wiecej, duzo pilam nawet herbaty mietowej...nie sadze ze to zatrucie ale moze...hmm
Chloe
piękne wieści - gratuluje :tak:

Kasik... usiadz na dupce !! nie forsuj sie.... odpoczywaj.... napisalam juz na IN VITRO...:tak:

Biedronka
witaj... :-)

Kotuska kiedy mialas robione USG? ze wiesz jaki masz pecherzyk?

reklama
Do góry