reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Smerfeta
Nie wiem
Ja teraz w Wawie będę działać bo z tamtej propozycji zrezygnowałam przecież-już bym była w ciąży albo po kilku próbach :-( no ale cóż życie to pasmo wyborów,tych złych i tych dobrych

reklama
No to pięknie ,widac ja źle wybrałam :( ,najwyżej zmienię klinikę po pierwszej próbie o ile sie nie uda,a tak swoją droga przez te opinie o niej to jakoś nie nastawiamy sie na zbyt wiele ...

Dziewczyny co do zarodków 3 czy 5 dniowych to jest loteria. Ja przy poprzednim invitro 3 x miałam podawane 5-dniowe zarodki i zaden ze mną nie został a teraz mam 3-dnióweczkę i jak na razie jesteśmy razem wiec nie ma to znaczenia ale wydaje mi sie ze jednak naturalne srodowisko macicy zawsze będzie lepsze dla zarodka niz szkiełko.

Dziewczyny też brałyście przed punkcją 2 dni globulkę betadine czy to tylko schemat Invicty? Wstrętna jest, wylatuje takie brązowo-czerwone, wygląda przerażająco :zawstydzona/y::sorry2: Dobrze, że na noc się to bierze to w ciągu dnia już tylko małe pozostałości wylatują. A od dzisiaj mam jeszcze brać Unidox 2 x 1.

Kasik ja nic takiego nie brałam, tylko Choragon i Unidox.

Więc dzwonili z labo, 5 pęcherzyków było dojrzałych z czego jeden nie ma jeszcze najądrza ale wciąż obserwują, 4 zapłodniły się prawidłowo, boziu błagam trzymajcie kciuki by się dobrze dzieliły :tak:

Dziewczynki, jeśli któraś przed zabiegiem ma wziąć Flamexin, to ja chętnie wam odstąpię, Trzeba kuoic całe opakowanie, które kosztuje 50 zł, a potrzebna jedna tabletka, więc szkoda kasy, mogę wam odstapic

Ostatnia edycja:
reklama
Kasik tak, jak się poprosi w pokoju 13 to dzwonią, pani embriolog nawet zapytała, czy jutro tez życze sobie telefon, więc oczywiście sobie życzę :tak:

Do góry