reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

basia-krk anuszka pytała o dni wolne, żeby zaplanować urlop w pracy więc o zastrzyku ovitrelle.choragon nie wspominałam ale rzeczywiście robi się go 36 h przed punkcją, ja robiłam wczoraj o 21:20 :-)

@mika cieszę się, że u Was wszystko ok. Mam nadzieję, że Twoje leki przyniosą mi szczęście :tak:

Anulla pisałam już na priva i na wątku in vitro jak bardzo mi przykro ale powtórzę też tutaj :-(

Ostatnia edycja:
reklama
cześć dziewczyny. Ostatnia beta 1.2:no: Także już zapisałam się na kolejną wizytę do kliniki.
To dobrze wiedzieć, że dzwonią i mówią o zarodkach, czy dobrze się dzielą itd. Wiadomo następnym razem gdzie to załatwić, bo mi nikt nie powiedział o takiej opcji.
Kasik - ja przed punkcją nie brałam tego leku. Tylko unidox i choragon

przytulam :*

Anulla strasznie mi przykro, tule mocno. Dobrze, że masz maluszki na zimowisku.

Karusia, objawy ciążowe są często bardzo podobne do @ więc głowa do góry :-)

Dziękuję dziewczyny.

Karusia - nie martw się, to normalne, że boli podbrzusze. Nie panikuj, będzie dobrze. Nie myśl o @ - chociaż to trudne, to nie przyciągniesz jej myślami. Trzymam kciuki. ;-)

Ilka wydaje mi się, że ja też będę miała punkcję w środę ;-) Piękny masz rezultat stymulacji – 14 jajców! :szok:
Anulla strasznie mi przykro, tule mocno. Fajnie jednak, że masz mrozaczki, bo criotransfery jak pokazuje statystyka na naszym wątku, dużo częściej przynoszą dłuuugo wyczekiwaną ciążę więc już teraz życzę Ci szczęścia z pierwszym z Twoich trojaczków :tak:

Karusia trzymaj się dzielnie, zajmij czymś główkę, będzie dobrze :tak:
Danii 4 zarodeczki? Gratulacje!!!! :blink::-D
Kasik Ty wiesz że cholernie mocno trzymam za Ciebie kciuki!!!!
a045.gif
n025.gif
Myślami będę z Tobą mimo, że będę śmigać na własną wizytę do gina. Zobaczysz plemniczki Twojego M zakochają się po uszy w Twoich kumulusach i zrobią Tobie prezent na dzień Świętego Walentego ;-)
:-D

Teraz kolej na moje niepokoje ;-) Co chwilę czuje jajniki a dziś dopiero będzie 5 ds! :szok: Mam duży brzuch, a jak zaczyna mi się robić pusto w brzuchu to bierze mnie na mdłości :sorry2: Czy to jest normalne? Boje się, że mam za dużą dawkę Gonalu (zawsze szybko reagowałam na Gonal) no i boje się, że już będzie po frytkach bo jeszcze nie biorę nic na niepękanie pęcholi... na szczęście jutro wizyta i mam nadzieję, że moje obawy są bezpodstawne... tylko, że przy poprzednim podejściu będąc na Menopurze, aż do dnia punkcji nic nie czułam, więc o co kaman? :-:)zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Karusia a iludniowy zarodek miałaś podany? Bo jak 5 to możesz jutro śmiało iść na betę :-)

3 dniowe maleństwo podane miałam :) Wiec jeszcze ciut za wcześnie. Jakoś wytrzymam.
Smerfeta może skroro Cę to niepokoi zadzwoń do doktorka i umów się na wizytę. Ja tak robiłam za każdym razem gdy coś wg mnie było nie tak.

Do góry