reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
witam sie z wami staraczkami
dawno mnie nie było ...
witam nowe koleżanki i pozdrawiam
ja od 3 dni biore antyki, od nastepnego cyklu zaczynam stymulacje
boziu doczekałam się

kasik, @mika spodziewam się synusia, ale wcale mnie to nie dziwi czytałam, że po transferze świeżych zarodków znacznie częściej są chłopcy, gdyż męskie komóreczki szybciej się dzielą przez co są wybierane do transferu jako te ładniejsze, teraz czuję się na prawdę dobrze i gdyby nie kopniaki i kuksańce mojego maleństwa, byłabym w stanie zapomnieć o tym że jestem w ciąży :-),
kasik nie stresuj się teraz, ja wierzę, że tym razem uda ci się, z całego serca ci tego życzę :tak:
@mika cieszę się że się odezwałaś, miałaś już robione badanie prenatalne połówkowe? bo ja mam dopiero w przyszły czwartek, troszkę się stresuję czy wszystko ok

kasik, @mika spodziewam się synusia, ale wcale mnie to nie dziwi czytałam, że po transferze świeżych zarodków znacznie częściej są chłopcy, gdyż męskie komóreczki szybciej się dzielą przez co są wybierane do transferu jako te ładniejsze, teraz czuję się na prawdę dobrze i gdyby nie kopniaki i kuksańce mojego maleństwa, byłabym w stanie zapomnieć o tym że jestem w ciąży :-),
kasik nie stresuj się teraz, ja wierzę, że tym razem uda ci się, z całego serca ci tego życzę :tak:
@mika cieszę się że się odezwałaś, miałaś już robione badanie prenatalne połówkowe? bo ja mam dopiero w przyszły czwartek, troszkę się stresuję czy wszystko ok

gratuluję synka:) nie martw się, na pewno wszystko jest w porządku.

Dani 9 pęcherzyków?! Cudny wynik!!!! :-D Mocno kciuki trzymam za sex na szkiełku! Dobrze, że będzie ICSI. My też mamy niepłodność idiopatyczną, mąż ma super extra wyniki nasienia a mimo to, żadna komórka nie zapłodniła się przy klasycznym ivf :no:
Jeśli brzuch jeszcze boli to zrób sobie zimne okłady, mi pomagało.
Co do badań laboratoryjnych jak najbardziej najtaniej jest w UCK. Ten sam cennik jest w szpitalu na Klinicznej bo i tam można iść na pobranie krwi. No i można wyniki odebrać sobie przez internet

Kasik a gdzie te badania zrobiłaś? Bo aż mi się wierzyć nie chce że masz PRG w wys 2! Przecież wcześniej nie miałaś z tym żadnego problemu. Tak sobie pomyślałam, że jak ja będę miała punkcję to Ty już będziesz z maluszkiem w brzuszku;-)

Anulla kciuki za bete! Trzeba wierzyć do końca bo jak czytamy na forum, różne cuda się zdarzają :tak:

Anuszka witaj po wakacjach!!!!! :-D no w końcu się doczekałaś! Napisz czy invimed nadal oferuje dopłatę do leków i do noclegu w Gdyni?

Dziewczyny dzisiaj pierwszy dzien wzięłam 2xcitrotide i mam czerwone plamy ,trochę mnie swędzi czy to jest normalne ??

reklama
Do góry