Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Anulla nie wiem skąd jesteś, ale chyba wszędzie w laboratoriach przyszpitalnych będzie najtaniej.
kasik, @mika spodziewam się synusia, ale wcale mnie to nie dziwi czytałam, że po transferze świeżych zarodków znacznie częściej są chłopcy, gdyż męskie komóreczki szybciej się dzielą przez co są wybierane do transferu jako te ładniejsze, teraz czuję się na prawdę dobrze i gdyby nie kopniaki i kuksańce mojego maleństwa, byłabym w stanie zapomnieć o tym że jestem w ciąży :-),
kasik nie stresuj się teraz, ja wierzę, że tym razem uda ci się, z całego serca ci tego życzę
@mika cieszę się że się odezwałaś, miałaś już robione badanie prenatalne połówkowe? bo ja mam dopiero w przyszły czwartek, troszkę się stresuję czy wszystko ok