Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
genna badania genetyczne męża musimy mieć ze względu na bardzo obniżone parametry nasienia. A że czekamy na pobranie krwi dr zdecydował że lepiej będzie poczekać na wyniki.
montana no i dobrze lekarz ci powiedział, więc spokojnie, bo ja w tabelce z rozpędu wkleiłam ci pozytywną buźkę i nie zamierzam tego zmieniać więc wieszZadzwonilam dziewczynki do lekarza i mowie ze wczoraj w 7 dniu zrobilam badanie, ale wczoraj mialam plamienie i bol brzucha jak na miesiaczke, dzis olamienia nie mam, bol brzucha jest. Dr powiedzial zebym nie sugerowala sie wczorajszym wynikiem tylko koniecznie powtorzyc wynik w sobote lub poniedzialek. Mowi by nie odstawiac lekow ze jest szansa. Zobaczymy....