reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Ja dziś ponownie powtorzylam betę i wynosi 912,4 mlU / ml a progesteron 151,7 nmol / l :-):-D tak cichutko się cieszę, w piątek mam pierwszą wizytę po transferze, ciekawe co powie dr? :)

Infinity tak myślałam, że dogadasz się z doktorem :tak: Raz że ma niezłą charyzmę, a dwa, co najważniejsze, ma dużą wiedzę :tak:
Karusia ciesze się, że masz już kropeczka. A jak pozostałe kropeczki się mają?
DW gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D

DW super wynik, piękny przyrost, a w którym dpt zrobiłaś teraz ja idę jutro i zobaczymy jak będzie to 14dpt, a we wtorek 11.02 mam pierwszą wizytę i liczę na pęcherzyk

Karusia kciuki zaciśnięte za resztę dzieciaczków.

Madzia76 a gdzie się leczysz? Ja dziś mam 18dpt, a jak robilam 13dpt to miałam wynik 175 :-) twoja beta też bardzo ładnie przyrasta!:) trzymam kciuki za jutrzejszy wynik!daj znać:-)

reklama
Karusia28 niech maleństwo ładnie się teraz przyczepi mamusi i zostanie z tobą na 9 miesięcy.
DW87 gratuluję, piękny przyrost.

A ja wczoraj miałam doła, zrobiłam badanie w 7dpt i wyszlo 0,100mlU/ml, załamałam się totalnie, tym bardziej że wczoraj mialam i plamienia jakieś brązowe, brzuch mnie jak na miesiączkę bolał, nawet w głowie mi sie trochę kręciło, byłam na 80% pewna że się udało, a tu doopa :-(. Chociaż niektóre dziewczyny mówią bym powtorzyla bete w pt-sob, bo moze kropeczka pozno sie implantowala i wynik dlatego nie wyszedl. Malo mam wiary ale zobaczymy, powtórze wynik w sobotę. Mam doła. oczy dziś zapuchnięte od płaczu,nie wiem jak ja wytrzymam w pracy :(...

Do góry