reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Hello:)

Ale dawno tutaj nie zaglądałam :tak:, mam nadzieję że za 2 miesiące będę częściej bo wreszcie dowiedziałam się że w marcu pojadę na pierwszą wizytę, a rozpoczynam w kwietniu :-D:-D:-D

Solostarfaktycznie długo czekania, ja od października już czekam i wydawało mi się że to długo, może naturals się przytrafi przez ten czas, czego Ci życzę:-D:-)

reklama
W związku z tym , że ze szczęścia jakoś tak mnie nosiło , posprzątałam pomyłam podłogi poprałam - tak by kolejne dwa tygodnie nic mnie nie drażniło i bym mogła razem z mym maleństwem w brzuszku odpoczywać :) Jako zwieńczenie tych oto starań wykonałam przepyszne kocie oczka na bazie ciasta marchewkowego wg. przepisu p. Ani Starmach :)

CAM00111.jpg

Tak się namęczyłam , że nie mam teraz siły jeść :)

Załączniki

• CAM00111.jpg
    CAM00111.jpg
    42,8 KB · Wyświetleń: 33
Karusia28 fantastycznie że Twoje zarodeczzki są piękne, jutro trzymamy kciuki za transfer... Z tym taksówkarzem to faktycznie jak prorok :-) hihi. Mniam a jakie apetyczne ciasteczka zrobiaś, pycha :-D.
Ja jutro wybieram sie na bete to bedzie moj 7dpt, juz nie wytrzymuje tego wyczekiwania. Jak cos sie dzieje to powinno juz cos wykazac. Przynajmniej tak mi sie wydaje...

dziewczyny, dawno mnie nie było, nie miałam jak napisać co u mnie. Punkcję miała później niż zaplanowano, ale w końcu odbyła się 29.01 i nic mnie po niej nie bolało, co byłam w szoku. Wczoraj miałam transfer 1 zarodka. Jeszcze 3 zostały zamrożone. Mam nadzieję, że fasolka zostanie już z nami:-D

Montana trzymam bardzo mocno kciuki ,aby beta była wysoka :)

Karusia ciasteczka wyglądają nieziemsko ,aż mnie ochota na cos słodkiego nabrała i opycham sie murzynkiem :) i faktycznie dzisiejsza pogoda jakoś dodała mi rownież energii :)

Anula za ciebie kciukasy zeby melaenstwo znalazło cieplutkie miejsce i w nim zostało na kolejne miesiące :)

U mnie narazie sie uspokoiło wiec myśle ze jutro szanowna (@)przyjdzie chyba ze zeswiruje i do czwartku beda nadal tylko plamienia ,wtedy chyba sie wsciekne:/ to nasze pierwsze podejście i strasznie panikuje ... Jak narazie to wcinam migdały i zapijam winkiem zeby endo troszkę podroslo ..

Ostatnia edycja:
Wooow wysłałem sms do dr tak kontrolnie z pytaniem czy mamy się umawiać na jakąś wizytę i badania ... iiii oddzwonił jutro mamy być na 18:20 na wizycie. Zleci badania i możemy zaczynać! Jestem w szoku :D

reklama
Dziewczyny mam jeszcze pytanie odnośnie tabletek acard podobno dobre na endo ,nie pamietam ale któraś z dziewczyn chyba o nim wspomniała ,one nie koliduja ze stymulacja jak to wyglada ??

Do góry