reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Witam was dziewczynki dawno mnie nie było na forum, byłam dziś w klinice zakwalifikowano mnie w końcu lecz muszę czekać rok aż zadzwonią z kliniki że moja kolej czy to normalne też tyle czekacie? Pozdrawiam serdecznie.

reklama
Solostar kope lat :) no niestety invimed Wrocław słyszałam ze ma meeeega kolejki i miejsca na 2015 dopiero są, więc zycże cierpliwości a jeszcze bardziej naturalsa :)
kasik czekamy na dobre wieście :)
smerfetko bardzo mi sie podobają twoja emotikonki :)
ciekawe czy badania wirusologiczne jezeli minie 6 miesięcy robia tez w ramach programu czy trzeba płacić !?!? Smerfeta no zlecialo , juz zaraz marzec :) dopiero 10 no ale doktorek jest na urlopie do 8

Dziewczynki stymulacja oficjalnie rozpoczęta o godz 20:00 300 jednostkami Menopuru :tak: Torbieli brak, za to jest 6 pęcherzyków. Za 2 dni dokładam Gonapeptyl, 10 lutego podglądanie i decyzja kiedy punkcja ale mniej więcej 12-13 luty :-) Ważne info badania dla anestezjologa są ważne 3 miesiące więc muszę powtórzyć, całe szczęście refundowane. Dzisiaj w recepcji poprosili ode mnie dowód osobisty, trochę się zdziwiłam ale może mają jakieś nowe wytyczne.

Solostar o matko niezła kolejka:szok: do tego czasu to naturalnie Wam się pewnie uda :tak::-D

solostar strasznie długo musisz czekać :( A ja myślałam że jak my mamy czekać pół roku to ogromna kolejka jest...

Dziewczyny od którego dnia zaczynałyście stymulacje ?? Bo ja mam wizytę na czwartek ,a w piątek mam zacząć sie kuć..tylko ze pani @ chyba dzisiaj przyjdzie bo zaczęłam plamic :/ nie wiem czy czekać aż sie rozkręci czy dzwonic do lekarza ..planowo miała przyjść w czwartek :/

Ostatnia edycja:
ilka_a jeżeli nie bierzesz np. estrofemu w cyklu poprzedzającym stymulację to stymulację do krótkiego protokołu zaczyna się w 2-3 dc więc gdyby @ się rozkręciła dzisiaj to w czwartek masz akurat 3 dc :-)

Witajcie :)
Dzisiejszy dzień jest jakiś fantastyczny :) Od rana świeci słoneczko , pies mój jakiś we mnie zakochany, mężuś cudownie miły :) Zadzwoniła również p. Ania z Labo i poinformowała mnie że moje cztery maleństwa rozwijają się dobrze. Wszystkie ładnie się podzieliły i są prawidłowe. Są między nimi jakieś drobne różnice, ale generalnie jest ok. Jutro o 10 rano mamy transfer :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Tak się z Mężusiem ucieszyliśmy że z tego wszystkiego poranek zakończył się jeszcze bardziej nieprzewidywalnie i fantastycznie ;P
Do tego wszystkiego pojechaliśmy na zakupy kupiłam piękne storczyki w promocji :) I jeszcze taki znajomy taksówkarz spojrzał na mnie i powiedział :" (...)to mi się podoba, rodzina się powiększa(...)"
Kulka to ja jestem - wiem :) Mam nadzieje że to będą prorocze słowa :)

Jakaś taka nakręcona jestem i nie mogę przestać się cieszyć :p

Karusia będziesz musiała zapamiętać taksówkarza i za kilkanaście dni mu podziękować za prorocze słowa. Super, że macie 4 zarodeczki, duża rodzina się zapowiada ;-):-)

reklama
Do góry