reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Ewis bardzo mi przykro... Ale musisz wierzyć, że w końcu szczęście się do Ciebie uśmiechnie.

madzia i piotr Gonal można trzymać poza lodówką do 3 m-cy pod warunkiem, że nie upłynął termin ważności.

Giza i Ewis jeszcze raz bardzo mi przykro ze wam sie nie udalo.... nie mozemy sie poddawac, trzeba walczyc dalej... wiem ze to ciezko jest i latwo sie mowi, ale nie mamy innego wyjscia.. MUSI NAM SIE W KONCU UDAC, WSZYSTKIM NAM !!

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, niestety muszę dołączyć do nieszczęśliwej fali. Nam też się nie udało. Beta ujemna. Leki odstawione. Mrożaczków nie mamy niestety nie przeżyły.
Staram się nie dręczyć. Kiedyś słyszałam takie zdanie "Bóg zrzuca nam na barki tylko tyle ile jesteśmy w stanie unieść" Martwię się o mojego M wygląda że bardzo to przeżywa, ale nie chce się przyznać. To było nasze pierwsze podejście.
Czy wiecie jakie są regulacje w Programie Rządowym jeśli chodzi o drugie podejście? Lekarz powiedział, że klinika odezwie się w przyszłym roku. Dość szeroko rozumiany termin. Czy ktoś wie od czego to zależy?

dziewczynki kohchane EWIS i GIZAS , dlaczego ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????? dlaczego nikt nie zna odpowiedzi na pytanie dlaczego się nie udaje, Gizas masz racje 2013 rokiem płodności to chyba jakiś żart !!!!!!!!!
kurczaki jakie to niesprawiedliwe :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
ja w niedziele miałam doła, znowu jak to w niedziele ostatnio, tak mysłałam sobie że teraz byłabym w 11-12 tyg ciąży ale dupa, po kolejnej wizycie u immunologa z badań nic nie wychodzi, zdrowa jak koń, czekają mnie jeszcze 3-4 wizyty i kolejne badania o tak kosmicznych nazwach ze ich totalnie nie rozumiem, kosmos.
a co do newsów odnośnie programu...
Rząd pomaga przy dzieciach

Konmar przykro mi :-( Co do wytycznych w rządówce to chyba nie ma takich jak już się rozpoczęło procedurę. Ja też jestem po jednej nieudanej próbie i gin sugerował minimum 1 cykl przerwy (ale lepiej 2-3) i kolejne podejście. Może to zależy od kolejek w klinice :baffled:

Dziewczyny ja się zastanawiam skąd tyle niepowodzeń i tak mało mrozaków, czy jest to spowodowane tym że wykonuja transfery tylko 1 zarodka, czy że może dlatego że zapładniają tylko te 6 komórek??

reklama
konmar :-(

pełna też nad tym się zastanawiałam, myślę ze gdyby zapładniali więcej niż 6 to wiecej byłoby prawidłowych a w tej 6 może 1-2 są tak silne ze przetrwają albo w ogóle nie przetrwają, tez ważna jest stymulacja żeby za wcześnie punkcji żeby estradiol był dobry co wskazuje na dobre jajeczka:) ale to tylko spekulacje, labo na pewno tez jest ważne, jak na razie nikt nie zna na odpowiedzi

Do góry