reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Lady_margot, Agulla, kciuki za wysoką betę :tak:
Mimozama, udanej wizyty :)
Ja w piątek też się stresowałam a już cztery zastrzyki za mna ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Dołączam się z kciukami za dzisiejsze betki!

Trochę jestem skołowana gdzie ja mam w końcu zrobić to AMH - pani z Gamety powiedziała mi dzisiaj że generalnie czeka się 2 tygodnie ale przed świętami wyniki były już po 5 dniach a pani z Invicty powiedziała że czeka się tydzień. No i teraz nie wiem co robić bo wizytę startową z rozpiską stymulacji mam 28.04.

Chloe Twoim lekarzem jest dr Ś. czy dr S.? :-) tak zastanawiam się, czy długo czekalas na rozpoczęcie programu?
Również trzymam kciuki za dzisiejsze bety! :-)

DW87 - dr S :-) nie wiem czy długo, dla mnie długo i wciąż czekam bo teraz dopiero dostanę rozpiskę, potem w maju antyki więc pewnie wszystko rozegra się w czerwcu ale to czekanie tak mi się straaaaaasznie dłuuuuuuuuuuuży, ja bym chciała działać już zaraz a tu ciągle coś i jeszcze się @ spóźniła i wszystko się przesuwa. No ale może w końcu się doczekam.

Ja robiłam amh do programu we wrześniu 2013r i czekałam na wyniki ok 2 tyg, może teraz jest szybciej wynik? Czyli Ty w sumie jeszcze nie jesteś zakwalifikowana do programu, robisz badania? Ale z tego co piszesz, szybko ruszacie. Ja zakwalifikowalam się jakoś w połowie września a zaczęłam antyki w grudniu

Witam się po Świetach ;). Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze bety i za wizyty.
Ja juz myslalm ze odwolam piątkową wizytę u lekarza, bo miesiączka mi się bardzo opóźniła, ale wczoraj w 39 dc przyszła wredotka, wiec myśle że do pt powinna zniknąć i jadę do dr. Teraz dzieli mnie przed kolejnym podejsciem tylko jeden cykl <jupi> :-D

reklama
DW87 - dokumenty mamy podpisane tylko AMH się deko przedawniło ale było dobre także to tylko formalność. Dr powiedział że startujemy w cyklu majowym i ja się tego trzymam :-) My dokumenty mieliśmy podpisane w grudniu a już kwiecień i zaraz maj - to nie jest szybko - to tempo ślimaczka winniczka ;)

Ostatnia edycja:
Do góry