reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Medalikara śliczna suknia :tak: eh chciałabym jeszcze raz kupować suknie ślubną :-D
Dziś dodzwoniłam się do prof Malinowskiego w Łodzi. Tel do niego na komórkę miałam od mojego gina. Dostałam od niego telefon do recepcji i jutro mam dzwonić po godz 14 i umówić się się do niego na konsultacje. Powiedział, że mam się przygotować od razu na pozostanie w szpitalu. Powiedział, że nie będę się tam nudzić bo na pewno będzie jeszcze sporo badań do zrobienia. Uwzględniając urlop profesora i moje cykle, najszybciej - o ile będzie termin do niego - mogę umówić się do niego na 30 maj. Wiesz może jak wyglądają do niego terminy? Tak boje się, że powiedzą mi np - LISTOPAD. Wtedy to chyba całkiem się załamię
a tak szykowałam się na crio w maju
xunhappy.gif.pagespeed.ic.QyObzRDnYh.webp

Kotuską mnie tam twoja beta sie baaaardzo podoba :) wiec po cichutku gratuluje :)
Agulla teraz odpoczywaj o nie denerwuj kropka :)
Fasolkowa super liczba , wiec kciuki za seksik na szkiełku :)
Dziewczyny wczorajszy wyjazd do kliniki tak mnie wykończył ze dZisiaj nie wiedziałam rano co sie dzieje a na dodatek dentysta i praca i dodatkowa praca, na szxEscie ominęło mnie kanałowe leczenie, zajechała. Do pracy i przypomniało mi sie ze nie wzięłam zastrzyku !!!!!! Wiec zwolniłem sie z pracy , szybko do domq, zastrzyk i poszłam odespac :) niestety popołudniu miałam zajęcia z moją grupą i nie mogłam och odwołać bo przygotowujemy sie na zawody w sobotę :/ , potem długi spacer z psem i o 20 w pizamie wylądowałam przed tv :) na szxzescie mój stary wraca jutro z delegacji bo pies mnie zameczy zabawami z nim

Medalikara piękna suknie :) ja kupiłam suknie na Allegro bez przymierzania i była idealna, generalnie moje przygotowania do ślubu trwały niecałe 3 miesiące, w kwietniu zaręczyny a w lipcu juz ślub :) a moja siostra 2 lata wcześniej wszystko załatwia, nawet suknie chciała juz kupić, co jej wybielam z głowy !!!!!
Kochane buziaczki na dobranoc :)
Edit: smerfetko spokojnie poczekaj do jutrzejsEgo telefonu i sie nie stresuj :) a w szpitalu pobyt to same plusy, badania na NFZ , niestety tez słyszałam o mało owskim o jego drogich sCzepieniach i badaniach :/

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczyny!

piekna suknia. Ja tam lubię nietypowe suknie. Wklejam.
Ciekawe czy Wam sie spodoba? Miłe wspomnienia, chce jeszcze raz! ...

Fasolkowa - &&&&& za wszystki 6 dzieciaczkow. &&&&

LadyMargot i Agulla - kochane! Bardzo mocno Was wspieram i sciskam i trzymam kciukasy, aż mi kostki zbielały. &&&&&

jesli chodzi o poprawę żołnierzy, to nie sadze, żeby u nas witaminy aż tak parametry poprawiły. Moj maź po pierwsze odstawił leki na żołądek, bo ciagle coś jadł, a to na zgagę, a to na żołądek, a to na wątrobę. A ja wyczytalam, ze takie tabletki bez recepty bardzo złe wpływają na płodność. A teraz od grudnia łyka - L-karnityne, Q- enzym, wit.E i Androvit - wszystko 3 razy dziennie. Ale oczywiście bierze jak mu je przyniosę... Takie witaminy mieliśmy przepisane w klinice.

Agaawa, woow :) no faktycznie nietypowa ;) ale podoba mi się.
Powiedz w jakiej dawce l-karnityne Twój emek bierze a raczej dostaje ;)
Mój już się sam nauczył brać witaminki już ale ma takie pudełeczko na leki i ściąg które rano które wieczorem ;)

To też się pochwalę ;)

big_img10.jpg 1376_joyaux_menyasszonyi_ruha_miss_kelly_menyasszonyi_l.jpg joyaux [800x600].jpg

Załączniki

• big_img10.jpg
    big_img10.jpg
    35,1 KB · Wyświetleń: 40
  • 1376_joyaux_menyasszonyi_ruha_miss_kelly_menyasszonyi_l.jpg
    1376_joyaux_menyasszonyi_ruha_miss_kelly_menyasszonyi_l.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 46
  • joyaux [800x600].jpg
    joyaux [800x600].jpg
    24 KB · Wyświetleń: 36
Ostatnia edycja:
Dzidzik
Nie martw się objawami jak na @
Moja sis była pewna że lada dzień dostanie @ a to była ciąża.

Ja suknię będę mogła obejrzeć na kompie wieczorem

Agaawa
Dzięki za info o żołnierzach
Mój przestał palić i też mu się poprawiło a wcześniejsze wyniki po witaminach miał gorsze.
Więc nie wiem jak to jest

Ja też miło wspominam wizyty w szpitalu bo miałam komplet badań akurat do kwalifikacji do programu, usg w którym wykryto polip i od razu go usunięto no i trochę lenistwa :-D

Ostatnia edycja:
KWIECIEŃ:

11.04.2014 Tajger podglądanko
11.04.2014 anuszka podglądanko przed crio

11.04.2014 dzidzik wysoka beta
12.04.2014 Kotuska wysoka beta
12.04.2014 Anulla wysoka beta
12.04.2014 Tola punkcja
14.04.2014 Heiza wizyta u immunologa
16.04.2014 Agaawa wizyta i dobór stymulacji
16.04.2014 Infinity wizyta pęcherzykowa
16~18.04.2014 Magda_7891 wizyta - zaczynamy