reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
zwierzakowo się zrobiło dzisiaj więc też się moim kundelkiem RIKO pochwalę...i lecę na spacer bo mnie tu już podgryza z nerwów...ale musiałam na forum zaległości całodniowe nadrobić...więc się niecierpliwi już mocno biedak:)
DSC07043.jpg

Załączniki

• DSC07043.jpg
    DSC07043.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 43
Ja też nie mam podziękowania za post. Chyba coś się potentegowało.

My naszego psiaka też traktujemy jak dziecko. Gadamy do niej, też upomina się o stygnaca zupę :p drapie żeby podrapać ach te nasze zwierzaki :-D

Infinity ja tez zakochalam sie w tej rasie. Są mega inteligentne. Moja już niedługo kończy 6 latek.
A taki ma wzrok jak widzi ze coś wyjelam z lodówki hihihi ImageUploadedByForum BabyBoom1393616675.600947.jpg

Dziewczyny ostatnio była chyba rozmowa o refundacji leków. Więc wychodzi na to ze o luteine, która jest refundowana po in vitro trzeba sie upomnieć. Dzisiaj dostałam receptę i zapytałam co trzeba zrobić, żeby lutka dostac lutke refundowana, bo zawsze to kilka groszy zostaje w kieszeni. Lekarz powiedział, ze na dawkę 200 nie ma refundacji, ale lutka w dawce 100 może być refundowana i wypisał mi nowa receptę. Za 4 opakowania zapłaciłam zamiast 220 zł niecałe 15 zł.

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1393616675.600947.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1393616675.600947.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 32
Ostatnia edycja:
Znowu przespałam pół dnia ehhh , czytam tak dziewczyny i nic nie mówiłam że na naszego psiaka mówimy synuś bo myślałam że ktoś się obrazi a tu proszę. :-)

nika2000 śliczny :-) to prawda że są bardzo mądre i towarzyskie, i mój też reaguje na dźwięk otwieranej lodówki :-D

Z tą refundacją to prawda - 50 i 100 jest refundowana, 200 niestety nie - swoją drogą ciekawe dlaczego skoro po IVF bierze się często duże dawki więc ta 200 też mogła by być tańsza - może kiedyś ....

Ja widzę że nie tylko nasza psina reaguje na komendy idź do babci lub do cioci ;)
Może uda mi się wrzucić fotkę naszego leniucha...
Macie fajne psinki.
Jeśli chodzi o podziękowania to też nie mam od rana... ani w komórce ani w komputerze...

P1030097.jpg

Załączniki

• P1030097.jpg
    P1030097.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 37
Ostatnia edycja:
reklama
Fajne są Wasze psinki :-) i widać że niezle z nich pieszczochy :-)

Strasznie mnie zgaga męczy po tych wszystkich lekach a nie mogę brać tych leków co zawsze na zgage, tylko same naturalne :-( ech ten mój głupi żołądek

Do góry