reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

nasza psiura to też jak rozpieszczony dzieciak :-D tak jak psiak Kasik przychodzi, poliże po ręku lub pacnie łapą i każe się głaskać... no i łeb mocno do nas tuli :tak:
No Genna podziwiam Twoją kondycję:tak: długie dystanse nigdy nie były moją mocną stroną
Smerfeta mam wrażenie ze piszemy wszystkie o jednym psie :) haha
nasz jak jest na wczasach u moich rodziców czyli mówimy ze jedzie do dziadków to chodzą tam spać po 22 no i jak wraca do domu i jest 22 to przylazi do nas do dużego pokoju i miałczy ze czas juz, otwieramy mu sypialnie a on dalej i jedno z nas musi iść do sypialni z nim bo inaczej szczeka, a wiadomo nosi sie po nocy po bloku, więc zazwyczaj ide ja włączam tv i leze w łóżku a on śpi, mały terrorysta :) a od myziania psa jest moj mąż :) ja ta zła od fryzjera i weterynarza :)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny nie wiem co mi się z kompem zrobiło ale podziękowań nie mam, tzn nie mogę Wam dziękować bo ikonka z napisem zniknęła :confused:

Wszystkie psiurki przecudne i widać, że bardzo kochane ale wcale się nie dziwię jak przelewamy na nie całą swoją miłość, którą chcemu obdarzyć dziecko. Niech się psiury cieszą i korzystają z okazji bo może już niedługo zejdą na drugi plan ;-):-)

ale fajne pupilki macie:)) No ja teraz swojego nie dam rady wrzucić ale jak tylko na normalnym kompie będę to Wam pokarzę. Co do serduszka to ja pierwszy raz widziałam je w 26dpt ale jeszcze słychać go nie było i eraz w 32dpt było i widać i słychać.

Infonity chyba kobieto z tym testem to za bardzo się pospieszyłaś, on nie wyjdzie teraz prawidłowo musisz uzbroić się w cierpliwość i poczekac do bety

Genna masz rację, jakbyśmy o jednym psie pisały :tak: moja też nas "woła" do sypialni, też jeździ do "dziadków" a jak dostaje rosołek do jedzenia i rosołek czeka aż przestygnie to ta szczeka na mnie i mnie pogania bo już chce jeść :-D A ja moją i głaszczę i czeszę i kąpię... mąż myje ząbki więc każde z nas robi coś przykrego ale też coś co psiura lubi
Kasik też nie mam podziękowań :confused: Tak samo myślę, że przelewamy miłość na zwierzaki. Jak jej łapki wycieram po spacerze to jak do dzieciaka do niej mówię :-p

Infinity u mnie 15dpt przy becie prawie 50 sikaniec nadal pokazywał jedna kreskę. Więc nawet sie nim nie przejmuj, trzymam kciuki powodzenia.
P.s. Tez mam jack russel terriera:)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny:-)
Kasik usuń ciasteczka, może się naprawi. Czyli np w firefoxie wchodzę na opcje-prywatność-usuń ostatnią historię lub usuń pojedyncze ciasteczka-ok

Pytałaś o to czy dostawałam @ przed betą, tak i to za każdym razem, bo może śluzówka jest źle przygotowana i dlatego tez nie wychodzi, a raczej między innymi dlatego:zawstydzona/y:i teraz będzie długi protokół.

A my z M ostro się przygotowujemy do ostatniego ivf:tak: dieta, nie głodówka ale wyeliminowanie cukrów czyli zero słodyczy poza jednym dniu w tg gdzie możemy podjadać (wybraliśmy ndz) do tego 4 razy w tyg trening na orbitreku który kupiliśmy, ja mam dodatkowo 2 godziny jogi, pełna suplementacja mnie i M:tak: Mój M to dobrze zbudowany mężczyzna ale ostatnio trochę się otłuścił więc na zdrowie zrobi mu trening kardio a kto wie może i plemniki się wzmocnią... a brak słodyczy też pozytywnie wpływa na płodność.

Ja mam dwa kocurki syberyjskie w domu, nasze dziecko to to co w profilowym zdjęciu, wystraczy tylko rano powiedzieć pół słowa a już jest na nas i robi poranny masaż:tak: a do tego mamy jeszczed drugiego kota który jest w pakiecie z teściową która jest z nami bo dopadła poważna choroba a ma tylko nas.

Gizas dzięki za info, ja w sumie nie dostałam jeszcze @ więc lutka skutecznie ją blokuje, 2 dni miałam krew podczas aplikacji lutki ale dzisiaj już nie. W każdym bądź razie jutro oficjalna beta i odstawienie leków więc @ przylezie pewnie za 2-3 dni. Fajnie, że macie takie postanowienia przed kolejnym podejściem, zdrowi rodzice to szczęśliwi rodzice :-) Mój M był wczoraj u swojego diabetyka bo cukrzyca wymyka mu się spod kontroli i mam nadzieję, że go trochę nastraszyła i zacznie w końcu dbać o siebie. Na początku jak tylko zachorował to oczywiście trzymał dietę a z czasem pozwalał sobie na coraz więcej a teraz to już w ogóle diety cukrzycowej nie trzyma. Orbitreka kupiłam mu 2 lata temu na 40-tkę ale zapał minął, mimo, że ustroństwo stoi przed tv;-) Ja też lubię słodycze i trudno mi się bez nich obejść ale chyba też będę musiała przystopować. Patrzę na Twoją sygnaturkę i tak sobie myślę, że kolejne podejście może będziemy przechodziły razem bo ja pewnie będę musiała 3 cykle odczekać :-)

Smerfeta to dobrze, że Wy wszystkie też gadacie z psami bo myślałam, że tylko ja nienormalna jestem ;-):-D Pies idzie do babci czyli do przedszkola jak musimy wyjechać, z tatusiem chodzi na spacery po obiedzie, w pracy ma pełno ciotek, które go rozpieszczają itd :-D

Ostatnia edycja:
Infinity u mnie 15dpt przy becie prawie 50 sikaniec nadal pokazywał jedna kreskę. Więc nawet sie nim nie przejmuj, trzymam kciuki powodzenia.
P.s. Tez mam jack russel terriera:)

Już mi tu pokazuj swojego jack russella :tak: Gdybym miała trochę więcej miejsca i możliwości to bym drugiego kupiła tak pokochałam tą rasę :-D

Dzięki dziewczyny za słowa otuchy, mam nadzieję że te testy które niby coś pokazały są po prostu wadliwe (nie ukrywam że przyoszczędziłam i kupiłam hurtowo na Allegro :zawstydzona/y:;-))

reklama
Do góry