reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Danii tylko mi tu proszę głośno nie mówić, że "niestety ..." bo jeszcze zarodeczki usłyszą i się na mamusię obrażą. Na forum "Kto po in vitro" jest wiele ciąż z najsłabszych by się wydawało zarodków a czasami te najlepsze wcale się nie przyjmują więc nie ma reguły. Tu masz ściagę z Invicty, wg niej moje też do mercedesów nie należą ale i tak w nie wierzę:
http://www.invitro24.com/ocena-morfologii-zarodka-w-stadium-blastocysty/

witajcie:) zapisałam się na kolejną wizytę. Kasik - do Twojego doktorka:-D Szkoda tylko, że tak późno, bo dopiero na 16.30. Na poniedziałek 17.03. mam tylko nadzieję, że wtedy nie spóźni mi się @, bo zaklepałam też wizytę na 19.03, żeby nie stracić cyklu. Tylko, że 19.03 bym musiała jechać pociągiem, co mi się nie uśmiecha:(

Danii - nie przejmuj się 1 weryfikacją. Ja miałam dobrze zapowiadający się wynik i nastawiłam się, że będzie ciąża, a tu zonk:crazy:. 2 weryfikacja coś może pokazać, ale i tak 3 jest najważniejsza, także wszystko jeszcze przed Tobą.

Dziewczynki ,dzwoniła doktorka i na 11 pęcherzyków 11 dojrzałych ,5 poszło do mrożenia a 6 zaplodnili:) ciekawe ile sie zaplodni ...

Zaraz musze nadrobić lekturke ;) bo cos tu widzę ,ze wspomnialyscie o jakichś plastrach..

Danii nie martw sie na zapas moze jeszcze za wcześnie na bete ,wiec bez stresu ,maleństwo zamieszka pewnie na całe 9 miesięcy ;)

Anulla wracasz do walki i to mi sie podoba :) ja mam wrażenie ze stoję w miejscu i ze na wizycie marcowej okaże sie ze jeszcze postoju :/
lika świetny wynik, niech teraz ładnie cała 6 sie zaplodni ja innej opcji ńie widze !!!!!!! Wiesz ze musisz zapłacić za pozosyalą 5 , za ich mrożenie a wykorzystać możesz po programie rządowym ?

Mam pytanie do dziewczyn z Gamety Gdyni
Czy na transfer trzeba mieć koszulke nocną?
i ile po transferze się leży?

reklama
Genna wiem i myśle ze to dobra decyzja ,co prawda dodatkowy koszt ale i zabezpieczenie na przyszłość ...z tego co dr mi powiedziała to 900 zł ..

Do góry