reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Dziewczyny mam wyniki, niestety moja pesymistyczna dusza nie chce inaczej, więc nie daję sobie zbyt wielkiej nadziei.
Beta <1,2
Estradiol 2935 pmol/l
Progesteron 28.05 nmol/l

Pomożecie z interpretacją??

Danii, jak dla mnie progesteron za niski. Wartość stężenia progesteronu podaną w nmol/L pomnóż przez 0,314, a otrzymasz
[FONT=Tahoma, sans-serif]stężenie wyrażone w ng/ml. w Ng najlepiej mieć tak powyzej 12.[/FONT]
Ale spokojnie to 1-sza weryfikacja wiec jeszcze jest spora szansa. Trzymam kciuki .Pozdrawiam

reklama
Tak, napisałam im wszystko w smsie, ale Estradiol też się przelicza, więc według jednostek Invicty mój Estradiol wynosi 798,32, a progesteron 8,82.
Jeszcze bardziej mnie to wszystko zmartwiło :-(

Danii a jaki jest przelicznik estradiolu bo ja ostatnio jak sprawdzałam to mi jakiś kalkulator jednostek przeliczył 1:1 :confused: Nie martw się, zwiększą Ci dawkę leków i będzie ok :tak:

No to i ja zaczynam.
28.02 puregon 150j wstępnie przez 4 dni
Kurde no, na długi się załapałam

reklama
Anuszka widocznie długi protokół w Twoim przypadku wskazany więc do boju, owocnej stymulacji życzę :tak::-)

Danii dokładnie o tym samym pomyślałam jak odebrałam swoje poprzednie wyniki i oczy z orbit mi wyszły bo miałam progesteron 6,5 a to oznaczało, że 2,04 :-)

Do góry