reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Heiza witaj :) z nami raźniej, 3 mam kciuki za malucha w brzucholku :)
Mozesz cos wie ej napisać o was o waszym problemie?
Smerfeta , Aniaale fajnie macie razem transfer :) kciukaski:)
ja lezalam 20 min po transferze ale w invimedzie:)

Heiza skoro mialas transfer w srode to musialysmy sie spotkac. Chyba bylo nas 4 - 2 blondynki i 2 brunetki. Mialas akupunkture?

ilka super wynik, kciukasy za sex na szkielku :)

Danii widzisz mowilam, ze tylko zwieksxa dawke lekow i bedzie ok. A ile masz brac doustnej? Jednak wrryfikacja ma sens :)

A do mnie odpisal moj doktorek i kazal odstawic suplementy ale Bromergon brac az do potwierdzenia ciazy :)

Ostatnia edycja:
AniaM, smerfeta fajne się złożyło w jednym dniu transfer :)
Heiza witaj ;) z nami szybko Ci minie czas... zanim się obejrzysz będziesz mamusią ;)

Życzę miłego dnia kobietki :)

Genna - ja akurat nie wiedziałam, że na własny koszt trzeba zapłodnić pozostałe komórki jajowe. No to już wiem, czemu to tyle kosztuje. Jednak z tym kosztem 1800zł za ICSI mnie oszukali i nie powiedzieli wszystkich elementów składowych, za które się płaci, pewnie żeby nas naciągnąć na to. A potem by się okazało, że dopłacić ok 8 tys.
Haiza - witamy koleżankę z Invicty:)
Danii - czyli oni wszystkim każą przyjmować takie same dawki luteiny. Ja też miałam takie dawki. Już pod koniec miałam dosyć, a @ dostałam za to bardzo późno. &&&&&&&& za betę w 2 weryfikacji:)
Kasik - Ty jutro testujesz? Za Ciebie też ogromne kciuki, nie wiem czy będę jutro na forum &&&&&&&&&:tak:

Ostatnia edycja:
Hej!
Ja tak na szybko. Mam 3 maluszki!!!!! Jeden musiał być leniwy, pewnie po tatusiu ;-) Dwa są klasy AA, a ten trzeci słabszy. Jutro mam transfer jednego :-)

Ania no ciekawe czy będzie szansa by się zobaczyć skoro ten transfer to chwila moment :-/

Anuszka,może i długi, ale owocny
yes2.gif
zaciskam kciukasy by bąbelki ładnie rosły.
A Ty też z Trójmiasta?
Danii
Ja z Wawy
Kasik, masz racje, nie takie zarodki teraz biegają do piaskownicy ;-) Trzeba za nie trzymać kciuki :tak:
Fajny tekst!
Ale taka prawda!

Kasik36
A ty bierzesz bromerg.ze względu na wysoka PRL?bo ja też a zapomniałam spytać drke czy mam nadal brać podczas stymulacji i potem.
Lika to dobrze ze wiesz ze sie płaci bo wiele dziewczyn nie wiedziało, pierwszy rok 900 a kolejne 400 i pamiętaj ze będziesz musiała je na własny koszt zaplodnic,
Ej ale u mnie w umowie było że
płaci się za zarodki więc jak to jest?

Ostatnia edycja:
reklama
Anuszka płaci się za mrożenie komórek, mrożenie zarodków do końca programu jest za free. Później musisz płacić za rozmrożenie komórek, zapłodnienie itp. Koszty są porównywalne z powtórną stymulacją ale mniejsze obciążenie dla organizmu więc myślę, że dobrze jest zamrozić komóreczki. Mój doktorek zalecał brać Bromergon aż do potwierdzenia ciąży więc podczas tymulacji, punkcji i transferu też :tak:

Anulla tak jutro mam pierwszą weryfikację ale wiesz, że ta pierwsza jest tylko po to, żeby sprawdzić czy zwiększyć dawkę leków. Zastanawiam się czy w ogóle robić betę bo i tak ona nic nie powie oprócz tego, że w organiźmie jest jest szcze Choragon :confused: A co do późnej wizyty u mojego doktorka to i tak masz wcześnie bo on zaczyna chyba o 15 w poniedziałki robić transfery i od 16 przyjmuje, często też się spóźnia jak jest dużo transferów więc pewnie jesteś jako druga.

Ostatnia edycja:
Do góry