reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Heiza witaj :) z nami raźniej, 3 mam kciuki za malucha w brzucholku :)
Mozesz cos wie ej napisać o was o waszym problemie?
Smerfeta , Aniaale fajnie macie razem transfer :) kciukaski:)
ja lezalam 20 min po transferze ale w invimedzie:)

Heiza skoro mialas transfer w srode to musialysmy sie spotkac. Chyba bylo nas 4 - 2 blondynki i 2 brunetki. Mialas akupunkture?

ilka super wynik, kciukasy za sex na szkielku :)

Danii widzisz mowilam, ze tylko zwieksxa dawke lekow i bedzie ok. A ile masz brac doustnej? Jednak wrryfikacja ma sens :)

A do mnie odpisal moj doktorek i kazal odstawic suplementy ale Bromergon brac az do potwierdzenia ciazy :)

Ostatnia edycja:
AniaM, smerfeta fajne się złożyło w jednym dniu transfer :)
Heiza witaj ;) z nami szybko Ci minie czas... zanim się obejrzysz będziesz mamusią ;)

Życzę miłego dnia kobietki :)

Genna - ja akurat nie wiedziałam, że na własny koszt trzeba zapłodnić pozostałe komórki jajowe. No to już wiem, czemu to tyle kosztuje. Jednak z tym kosztem 1800zł za ICSI mnie oszukali i nie powiedzieli wszystkich elementów składowych, za które się płaci, pewnie żeby nas naciągnąć na to. A potem by się okazało, że dopłacić ok 8 tys.
Haiza - witamy koleżankę z Invicty:)
Danii - czyli oni wszystkim każą przyjmować takie same dawki luteiny. Ja też miałam takie dawki. Już pod koniec miałam dosyć, a @ dostałam za to bardzo późno. &&&&&&&& za betę w 2 weryfikacji:)
Kasik - Ty jutro testujesz? Za Ciebie też ogromne kciuki, nie wiem czy będę jutro na forum &&&&&&&&&:tak:

Ostatnia edycja:
Hej!
Ja tak na szybko. Mam 3 maluszki!!!!! Jeden musiał być leniwy, pewnie po tatusiu ;-) Dwa są klasy AA, a ten trzeci słabszy. Jutro mam transfer jednego :-)

Ania no ciekawe czy będzie szansa by się zobaczyć skoro ten transfer to chwila moment :-/

Anuszka,może i długi, ale owocny
yes2.gif
zaciskam kciukasy by bąbelki ładnie rosły.
A Ty też z Trójmiasta?
Danii
Ja z Wawy
Kasik, masz racje, nie takie zarodki teraz biegają do piaskownicy ;-) Trzeba za nie trzymać kciuki :tak:
Fajny tekst!
Ale taka prawda!

Kasik36
A ty bierzesz bromerg.ze względu na wysoka PRL?bo ja też a zapomniałam spytać drke czy mam nadal brać podczas stymulacji i potem.
Lika to dobrze ze wiesz ze sie płaci bo wiele dziewczyn nie wiedziało, pierwszy rok 900 a kolejne 400 i pamiętaj ze będziesz musiała je na własny koszt zaplodnic,
Ej ale u mnie w umowie było że
płaci się za zarodki więc jak to jest?

Ostatnia edycja:
reklama
Anuszka płaci się za mrożenie komórek, mrożenie zarodków do końca programu jest za free. Później musisz płacić za rozmrożenie komórek, zapłodnienie itp. Koszty są porównywalne z powtórną stymulacją ale mniejsze obciążenie dla organizmu więc myślę, że dobrze jest zamrozić komóreczki. Mój doktorek zalecał brać Bromergon aż do potwierdzenia ciąży więc podczas tymulacji, punkcji i transferu też :tak:

Anulla tak jutro mam pierwszą weryfikację ale wiesz, że ta pierwsza jest tylko po to, żeby sprawdzić czy zwiększyć dawkę leków. Zastanawiam się czy w ogóle robić betę bo i tak ona nic nie powie oprócz tego, że w organiźmie jest jest szcze Choragon :confused: A co do późnej wizyty u mojego doktorka to i tak masz wcześnie bo on zaczyna chyba o 15 w poniedziałki robić transfery i od 16 przyjmuje, często też się spóźnia jak jest dużo transferów więc pewnie jesteś jako druga.

Ostatnia edycja:
Do góry