reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Józwa ciesze się ze jednak będziecie podchodzić ponownie, nie można tracić nadziei , nam też nic nie zostało do mrożenia, więc wszystko od początku :(
doktor jak już się skontaktuje z tobą, będzie kazał odstawić wszystkie leki i będziesz czekała na szanowną @, zapewne 2-4 dni (zazwyczaj)
3majcie się

AniaM , ja nigdy nie korzystałam, nie musiałam, zastanawiam się nad akupunkturą ale ona jest w invikcie i chyba nie będzie chciało mi się jeździć, a trzeba przed i po transferze chyba, nie pamiętam, więc nie dam rady raczej.

Czarna jak miło popatrzeć jak suwaczek zapierdziela :))))))))))))))))

Ostatnia edycja:
reklama
AniaM81, tak wymagał program, więc skorzystałam (narzeczony nie miał ochoty, więc się nie pojawił). Generalnie nie czułam takiej potrzeby i uważam, że ta rozmowa nic dla mnie nie wniosła, tym niemniej podczas miałam chwilami gulę w gardle, co normalnie mi się nie zdarza, gdy rozmawiamy o naszym problemie ze znajomymi.

AniaM81, zdążyłam już zauważyć, że co klinika, co lekarz, to inne kryteria i inne podejście. Nas tez nie zmuszali, ale zapowiedzieli, że rezygnację z usługi psychologa musimy złożyć na piśmie.

reklama
Czarna fajnie, że się odezwałaś :-) Suwaczek śliczny, zazdroszczę ale tak pozytywnie :-)

Dziewczyny co do psychologa to w papieracj jest info, że w programie można skorzystać i albo się decyzujemy albo nie, odznaczają wówczas i po sprawie. Chyba nie ma znaczenia czy na piśmie czy ustnie, już oni w papierach sobie to zapiszą, żeby im pasowało, nie ma się co stresować ich papierami.

Do góry