reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Genna byłaś w invimedzie w Gdyni?? Ja właśnie tam zaczynam..kurczę czytałam tez oswoim doktorku i ciekawych opinii to on nie ma ,wiec jak narazie mam mieszane uczucia ,ale zobaczymy jak bedzie na jutrzejszej wizycie

reklama
DW87
a miałaś u niego dł protokół ?? miałaś umówioną wiz na dany dziań cyklu po antykach? bo teraz się boje że dostane szybciej @ zeby nie zaczac za późno stymulacji ... jak to było u Ciebie???
sorry ale zawsze coś mnie meczy a nie chce dr zawracać "gitary"

Lika_a rozumiem ze jesteś u dr R? Bo chyba tylko dwóch ich zostało tam? A dlaczego wybrałas akurat tą klinike?
Edit: tak byłam w invimedziejak pracował dr K.

Ostatnia edycja:
Infinity, miałam podane 2 zarodki w 3 dobie.Oba miały 8 komórek i były A czyli idealne.
prof mowił ze jest jakas różnica w tym mrożeniu,mówił jaka ale ja juz teraz z tego wszystkiego to nie pamiętam. Mówił coś ze oni juz cos nowego stosują a Gameta jeszcze po staremu. Dr Śl. to sobie u mnie przechlapał tym że mnie nie chciał zakwalifikowac do programu bo miałam AMH 0,42 i twierdził ze jak powtórze badania ( poprzednie miało ponad pół roku) to mi go nie przyjmie i sugerował zmianę kliniki. Dlatego poszłam do Czecha, wynik wyszedł mi 0,75 i sie zakwalifikowałam.

Ogólnie to przy endometriozie lepiej wkładac w 5 dobie. I tak jak dziewczyny pisały w innych przypadkach , 3 doba jest ok.
Aha i prof powiedział ze po podsumowaniu zeszłego roku w programie rządowym to skutecznosc invikty to 48%. I jest to ponoć najlepszy wynik. Nie wiem na ile to prawda.

AniaM81
idziesz dokładnie takim samym protokołem co ja szłam u niego. 4 dostaniesz stymulacje i gonapeptyl wezmiesz jeszcze raz co 2 dni a potem codziennie. Masz wysokie AMH wiec pewnie doktorek bedzie chciał Cie szybciej obejrzec ale pewnie najpóźniej zakonczysz stymulacje 11.I taki schemat stosuje najczęsciej... nawet prof o tym mówił wspominając Śl.

Ostatnia edycja:
Kotuska a dr Cz mowil ci jakim protokolami pójdziesz? Czy jak w marcu sie zjawisk to dostaniesz odrazu stymulke? Hmmmm ty mowilas cos ze maszprzyjsc przed @ .......I kiedy przypadnie ci ten piękny dZien?

Genna, według wyliczen moich to w tygodniu poprzedzającym 17 marca.

Ania M81-nie martw sie @, ona i tak bedzie tylko z odstawienia antyków.
Dr Cz. nie powiedział nic co zamierza zrobić. Powiedział ze sie dowiem na wizycie w marcu i tyle.Ale dostałam od prof antyki które mam brac bez przerwy wiec moge dr. Cz zaskoczyc 1 marca i to juz bede po antykach... mysle że może zawału dostać .... ;-)

reklama
Do góry