reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Genna byłaś w invimedzie w Gdyni?? Ja właśnie tam zaczynam..kurczę czytałam tez oswoim doktorku i ciekawych opinii to on nie ma ,wiec jak narazie mam mieszane uczucia ,ale zobaczymy jak bedzie na jutrzejszej wizycie

reklama
DW87
a miałaś u niego dł protokół ?? miałaś umówioną wiz na dany dziań cyklu po antykach? bo teraz się boje że dostane szybciej @ zeby nie zaczac za późno stymulacji ... jak to było u Ciebie???
sorry ale zawsze coś mnie meczy a nie chce dr zawracać "gitary"

Lika_a rozumiem ze jesteś u dr R? Bo chyba tylko dwóch ich zostało tam? A dlaczego wybrałas akurat tą klinike?
Edit: tak byłam w invimedziejak pracował dr K.

Ostatnia edycja:
Infinity, miałam podane 2 zarodki w 3 dobie.Oba miały 8 komórek i były A czyli idealne.
prof mowił ze jest jakas różnica w tym mrożeniu,mówił jaka ale ja juz teraz z tego wszystkiego to nie pamiętam. Mówił coś ze oni juz cos nowego stosują a Gameta jeszcze po staremu. Dr Śl. to sobie u mnie przechlapał tym że mnie nie chciał zakwalifikowac do programu bo miałam AMH 0,42 i twierdził ze jak powtórze badania ( poprzednie miało ponad pół roku) to mi go nie przyjmie i sugerował zmianę kliniki. Dlatego poszłam do Czecha, wynik wyszedł mi 0,75 i sie zakwalifikowałam.

Ogólnie to przy endometriozie lepiej wkładac w 5 dobie. I tak jak dziewczyny pisały w innych przypadkach , 3 doba jest ok.
Aha i prof powiedział ze po podsumowaniu zeszłego roku w programie rządowym to skutecznosc invikty to 48%. I jest to ponoć najlepszy wynik. Nie wiem na ile to prawda.

AniaM81
idziesz dokładnie takim samym protokołem co ja szłam u niego. 4 dostaniesz stymulacje i gonapeptyl wezmiesz jeszcze raz co 2 dni a potem codziennie. Masz wysokie AMH wiec pewnie doktorek bedzie chciał Cie szybciej obejrzec ale pewnie najpóźniej zakonczysz stymulacje 11.I taki schemat stosuje najczęsciej... nawet prof o tym mówił wspominając Śl.

Ostatnia edycja:
Kotuska a dr Cz mowil ci jakim protokolami pójdziesz? Czy jak w marcu sie zjawisk to dostaniesz odrazu stymulke? Hmmmm ty mowilas cos ze maszprzyjsc przed @ .......I kiedy przypadnie ci ten piękny dZien?

Genna, według wyliczen moich to w tygodniu poprzedzającym 17 marca.

Ania M81-nie martw sie @, ona i tak bedzie tylko z odstawienia antyków.
Dr Cz. nie powiedział nic co zamierza zrobić. Powiedział ze sie dowiem na wizycie w marcu i tyle.Ale dostałam od prof antyki które mam brac bez przerwy wiec moge dr. Cz zaskoczyc 1 marca i to juz bede po antykach... mysle że może zawału dostać .... ;-)

reklama
Do góry