montana8
Pełna nadziei
ilka_a zasmuciła mnie Twoja historia :-(. Co do AMH nie masz się co martwić, ja też mam 2,6 i lekarz powiedział że jest w porządku... A co do endometrium czytałam gdzieś, że u kobiet miesiączkujących grubosc endometrium powinna wynosić 8-14 mm (niektóre z norm wskazują wartości od 6 mm!), natomiast u kobiet niemiesiączkujących - 5-7 mm. Można też poprawić grubość endometrium: naturalne- ryby, orzechy, migdały, czerwone wino; bez recepty- magnez, Bcomplex, kwasy Omega 3, Hormeel S, Wiesiołek (do owulacji), Vit E (do owulacji) oraz Acard. Dawkowanie wg ulotki; na receptę- Duphaston i Luteina, Tamoxifen,, witamina D3 (Vigantoletten 1000), stymulacja estrogenami (Estrofem/Forte, Progynowa 21/21mite, estroplastry); stymulacja gonadotropinami (Humegon, Menogon, Puregon).
Mój M w sierpniu ma okrągłe urodzinki i tak sobie dziś marze,że fajnie było by jakby jego prezent był w moim brzuszku, spełniło by się nasze wspólne marzenie. Póki co czekamy na nowy cykl i być może już w tym miesiącu podejdziemy do ICSI :-).
Mój M w sierpniu ma okrągłe urodzinki i tak sobie dziś marze,że fajnie było by jakby jego prezent był w moim brzuszku, spełniło by się nasze wspólne marzenie. Póki co czekamy na nowy cykl i być może już w tym miesiącu podejdziemy do ICSI :-).
Ostatnia edycja: