reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Lilia w takim razie zrób tak jak ja zrobiłam już teraz zarejestruj się do programu, umów się na wizytę rejestrującą a na wizytę kwalifikacyjną zapisz się na luty 2014, tak, żeby minęły 24 miesiące. Od daty rejestracji biegnie Ci kolejka :-)A jakie masz AMH?

reklama
Lilia masz bardzo ładne AMH :tak::-):tak:na pewno po stymulacjach trochę się obniżyło ale i tak jest super. W takim razie nie musisz się bardzo spieszyć ale ważne, żeby się zarejestrować a później zakwalifikować a decyzja kiedy kolejne podejście zależy od Was, tzn może być później niż przypadnie Wam kolej. Moje AMH z września 2013 to 0,79 więc ja muszę się spieszyć :szok:

Witaj lilia:) Kasik juz ci powiedziala co masz za badania zrobic:) a aMh masz super, a na wizytę zabierz papier z jak najstarsza datą dot wizyty związane z próbą zajścia w ciaze, a gdzie chcesze podchodzić do rzàdowki? W tej samej klinice co jesteś? Bo jeśli tak to nie musisz zabierać papierów:))) zapisz sie juz w kolejkę , a i tak minie kilka miesięcy więc odpoczniesz kochana:)

Ostatnia edycja:
Czesc laski :D
Mam ochotę już przypomnieć dr o Nas i zapytać się kiedy zaczniemy :) bo już nie mogę się doczekać i ciekawość mnie zżera
a miałam dzwonić w styczniu :roll: myślicie, że już bedzie coś wiedzieć?

kasik - ja bym chciała zacząć jak najszybciej, ale zdaję sobie sprawę z tego, że jest kolejka i mogę trochę poczekać. Chciałabym polepszyć jakość swoich komórek. Z tego co pamiętam Ty coś zażywasz, co to jest??

genna - z tym podejściem to jest tak, że ja chcę zmienić klinikę, a mąż chce zostać. Więc mam mętlik. Ale nie wiem czy jestem skazana na moją klinikę, ponieważ już coś podpisywałam do rządówki tylko muszę sprawdzić co to było.

kwiatuszeq - i wzajemnie. A jak w nowej pracy, jesteś zadowolona??

Lilia ja biorę od 2 miesięcy: kwas foliowy 5, beparent woman, dhea 75, omega 3,6 &9, L-argininę 1500, wit D3. Nie pamiętam wszystkich dawek, jutro sprawdzę to Ci podam dokładnie. Te leki polecił mi mój doktorek i dziewczyny na forum. Skoro coś już podpisywałaś to najprawdopodobniej jesteś już zarejestrowana, to bardzo dobrze. Teraz pozostaje tylko kwalifikacja i do roboty :-)

Ostatnia edycja:
Dziewczynki mam takie pytanie, dostałam od lekarza listę badań które mam zrobić (oczywiście w ramach programu za darmo), i tam jest na górze skierowanie do labolatorium LOMA. Czy to oznacza że darmowe badania z programu rządowego można wykonać tylko w labolatoriach wskazanych przez lekarza?? Do kliniki mam spory kawałek. Wcześniej myślalam ze to obojętne bedzie gdzie bede robić badania. W swoim miescie mam lab DIAGNOSTYKA.

reklama
Montana
Raczej musisz zrobić w tym "ich" labo.
Ja mam nawet blisko do kliniki a krew na badania oddawałam w dniu wizyty wtedy kiedy dr wystawiał skierowanie, po prostu zaraz po wizycie, a wyniki odbierałam przed wizyta tzn w dniu następnej wizyty.

Do góry