reklama
keki84
Fanka BB :)
anuszka, zwolnienie miałam jednodniowe za środę, zaniosłam je w czwartek i kilka godzin później dostałam wypowiedzenie... Niestety z jakiej by strony na to nie spojrzeć, nie wygląda za ładnie W aż takie zbiegi okoliczności to ja nie wierzę... Mam nadzieję, że koniec końców wyjdzie mi to na dobre, ale nie mogę powiedzieć, żebym była w tego powodu zadowolona...
anuszka
stara-czka
No ja też nie byłabym zadowolona.
Też nie wiem co robić jak dostanę zwolnienie z kliniki. Iść czy nie iść na L4. wolałabym odpocząć po punkcji a po transferze to już w ogóle.
Mam w sumie umowę na czas nieokreślony i muszą znaleźć powód żeby mnie zwolnić ale nigdy nie wiadomo.
Też nie wiem co robić jak dostanę zwolnienie z kliniki. Iść czy nie iść na L4. wolałabym odpocząć po punkcji a po transferze to już w ogóle.
Mam w sumie umowę na czas nieokreślony i muszą znaleźć powód żeby mnie zwolnić ale nigdy nie wiadomo.
Karusia28
anuszka, zwolnienie miałam jednodniowe za środę, zaniosłam je w czwartek i kilka godzin później dostałam wypowiedzenie... Niestety z jakiej by strony na to nie spojrzeć, nie wygląda za ładnie W aż takie zbiegi okoliczności to ja nie wierzę... Mam nadzieję, że koniec końców wyjdzie mi to na dobre, ale nie mogę powiedzieć, żebym była z tego powodu zadowolona...
U mnie też dowiedzieli się że staram się o dziecko. Poprzedni dyrektor był spoko , śmiał się nawet ze chrzestnym może zostać
Ehhhhh szkoda firma prywatna, na rynku pracy żadnej..... Chodzę bez celu po mieszkaniu, nawet choinki nie chce mi się ubierać ...
Jakoś może się pozbieram. Ciąg niepowodzeń w mym życiu osiągnął już szczyt szczytów wszystkich już ...
Miłego dnia dziewuszki
Cześć kobietki Byłam w sobotę na wizycie i 3 stycznia zaczynam stymulację!:-) Doczekałam się w końcu To już moje 4 podejście (pierwsze na NFZ). Chciałabym aby było już ostatnie Tym razem mam krótki protokół, poprzednie miałam długie i efekt ten sam, zobaczymy jak będzie tym razem??? Pozdrawiam Was serdecznie i życzę spokojnych Świąt Bożego Narodzenia, aby wraz z narodzinami Jezusa narodziła się w Nas na nowo nadzieja...;-)
alternatywa
DW, to trzymam kciuki A od czego zalaeżało, że będziesz szła krótkim protokołem? Powiedział Ci lekarz?
genna
Anuszka co sie odwiedze to nie uciecze, tak podobno jest, nic na sile bo zawsze wychodzi odwrotnie więc moze tak ma byc, masz byc zdrową mamuską
stymulacja odroczona
będę miała operacje wycięcia woreczka żółciowego ... 8.01.2014
Enniprzyjdzie i na ciebie tej czas, ja juz zapomniałam jak to jest i czekam z niecierpliwością na kolejne podejście, ktore oddala sie :/Kurcze kobietki, jak ja Wam zazdroszczę że doszłyście już tak daleko, co niektóre podchodzą już do drugiegoin vitro, a ja nadal czekam za informacja kiedy zaczynam...
Keki nie wiesz co tam w poznaniu? jakas nadzieja?
Nie pisze bo ńie ma sie czym chwalić, tylko mnie zdenerwowal doktorek, nie wiem po co kazał mi przyjechać, w ogóle był niesympatyczny, kazał "wpaść" więc wpadłem ale z Bydgoszczy do Gdyni to troszkę kilometrów jest i nie jest to takie hop, wchodzę do gabinetu l mówię co i jak i on mi czerwiec!!!!!! A ja Yyyyy, widząc moja minę, zjechał do maja, a ja mówię ze doktor na ostatnie wizycie mowil o lutym i kazał przed świętami przyjechać zeby w razie co zapisać tabletki anty, więc zaczął grzebać w swoim zajefajnym komputerku i mówi niech pani przyjedzie w marcu, wkurzyla strasznie byłam, w gabinecie całe 2 minuty i take wiadomości, a pociąg za 4 godziny, i na dodatek zgubilam czapkę a w Trójmiescie ziiiimno, nie wiedziałam czy płakać czy śmiać sie://// nie mógł mi przez telefon tego powiedziec?wrrrrrrr więc prezentu na święta w formie dobrej informacji brak .Genna pochwal się jak było na wizycie i jaki masz plan działania?
Anuszka ważne że szybko będzie operacja więc raz dwa i zanim się obejrzysz będziesz podchodziła do ivf :-)
kochana a więc sio sio sio dla torbieli a za maluszka kciuki niech walczy z torbielą, betka piękna, pozazdrościćDziewczyny byłam dzisiaj na becie i później wizyta. Beta 4246 Pęcherzyk ma 10 mm i jest umiejscowiony prawidłowo. Niestety okazało się, że pojawiła się torbiel wielkości 7 cm. Mam nadzieje ze sama się wchłonie...zresztą musi sie wchłonąć, żeby nie przeszkadzać maluszkowi tylko miejsce zajmuje
Widzę, że z każdym dniem jest więcej walczących. To super, bo to oznacza, że będzie coraz więcej szczęśliwych zakończeń. I za to trzymam kciuki
Następna wizyta na początku stycznia i czekamy na bicie serduszka
Agusiapelko jakie przeżycia!!!!!!!! Maluszek silny walczy, kurcze aż mnie ciarki przeszły, dopiero początek a juz tyle stresu. Trzymajcie sie kochani!!Witam was dziewczynki
Długo się nie odzywalam ale dlatego,że miałam ciężkie dni.W niedzielę rano zauważyłam u siebie plamienie wraz z małą ilością krwi i już myślałam,że straciłam swoje malenstwo.Pojechałam od razu do szpitala i lekarz po zbadaniu mnie skierował mnie od razu na oddział patologiczny.Dostawalam leki na podtrzymywanie i na szczęście wszystko jest już w porządku.Płakałam i zamartwiałam się bardzo gdyż nie potrafiłam dopuścić myśli,że może się stać najgorsze.Ale teraz jest już wszystko dobrze widziałam w środę swój skarb z jego bijacym małym serduszkiem to było najpiękniejsze wydarzenie w moim życiu.Mój skarb,moja kruszynka moje życie
montanan gratulacje, teraz jesteś pelńowartosciowe forumowiczkąNo to teraz dziewczynki mogę śmiało dołączyć do Wszego grona , gdyż dziś zostalismy zakwalifikowani :-). Za wizytę nic nie płaciliśmy, dostaliśmy badania które musimy wykonac za darmo, ale to dopiero po nowym roku, bo teraz chlamydii przed swietami nam nie chcieli zrobić, no a po wynikach wizyta i być moze stymulacja. Nie mogę się doczekać. Poki co dzisiejsza kwalifikacja to wspaniały prezent na święta . Jupii !!!
A to skur...... Z tego pracodawcy , juz nie pierwszy raz spotykam sie ze zwolnieniem przed świętami i to jeszcze osoby starającej sie, przykro mi kochana, boshe dobrze ze moj taki wyrozumiały i jak mnie prawie miesiąc nie było po ostatnim podejściu nie miał pretensji, a co do tego myślenia o lrzyskrobaniu, to tez sie zastanawiam, rozwód rodziców, potem problem z oczami i teraz problem zaciążenia, i wciąż pytanie DLACZEGO???? Co ja takiego kiedys zrobiłamWitajcie ....
MAcie czasem tak że zastanawiacie się co nabroiłyście w poprzednim wcieleniu?
Nie dość że nie mogę zajść w ciąże to jeszcze wczoraj z okazji prezentu świątecznego zostałam zwolniona z pracy :/
Praca zamiast 8 po 12-13 ... nikt nie płacił za nadgodziny, dyrektor wciąż dokładał obowiązków.... człowiek sprężał się jak tylko mógł i co ... usłyszałam że nie przedłużą mi umowy bo chcą odświeżyć zespół ...
Ja to mam po prostu nie wiarygodnego pecha....
Jak się nie czuć bez nadziejnie?
Cześć kobietki Byłam w sobotę na wizycie i 3 stycznia zaczynam stymulację!:-) Doczekałam się w końcu To już moje 4 podejście (pierwsze na NFZ). Chciałabym aby było już ostatnie Tym razem mam krótki protokół, poprzednie miałam długie i efekt ten sam, zobaczymy jak będzie tym razem??? Pozdrawiam Was serdecznie i życzę spokojnych Świąt Bożego Narodzenia, aby wraz z narodzinami Jezusa narodziła się w Nas na nowo nadzieja...;-)
DW87 , krotki jest szybszy ))) i moze tańszy, lekarz decyduje, ja mialam za pierwszym razem krotki, a teraz czeka mnie dlugi, zobaczymy co zdziala w twoim przypadku, ważne ze mozecie teraz zaplodnic wszystkie komóreczki bo to juz twoje 4 podejście, więc większe szanse nie ważne jaki protokol, ważny zeby sie udało, 3mam kciuki i zdawać nam relacje
Ja sie zadzierać odzywalam, ale tak mnie zdenerwował dr z kliniki ze musiałam cos ze sobą zrobic, zając sie czymś, a ze przy okazji święta to same wiecie.... Wymyśliłem dość skomplikowana choinkę, więc musiałam pomajsterkowac, juz nie pamietam kiedy u mnie była tradycyjna choinka
milej noc dziewuszki
smerfeta
Genna jestem w szoku no jak w maju??????????!!!!!!!!!!!!!! kurde, to pewnie i wobec mnie nie dotrzyma obietnicy bo miał dzwonić pod koniec grudnia... już wiele tego grudnia nie zostało :-(
ema51
smerfeta i genna...szoook... a wy chyba tez u dr Cz?? ja mam się zgłosić na wizyte w pierwszej połowie stycznia, umówiłam sie wstepnie na 8, teraz wychodzi że to bedzie 19 dc i tak myślałam czy nie próbować sie przełożyć z wizyta na wczesniejszy termin - przed owulacją jakos żeby wypadło...bo myślałam o możliwości criotransferu już w styczniu... w sumie nie wiem czy można już tak na szybko po hiperce - lekkiej co prawda... boję się teraz że też mi się przesunie wszystko...
teraz doczytałam ze Wy już drugie podejście - może z crio nie bedzie przesunięć...ale i tak szook, A co do wizyty Genna to też musze przyznać że dziwne aż - doktorek zwykle taki przyjazny i wyjaśniający na spokojnie - nigdy nie trafiłam żeby tak aż na szybko i bez konkretnych wyjaśnień...
mam nadzieję że jeszcze wszystko się wyjaśni i przyspieszy...
teraz doczytałam ze Wy już drugie podejście - może z crio nie bedzie przesunięć...ale i tak szook, A co do wizyty Genna to też musze przyznać że dziwne aż - doktorek zwykle taki przyjazny i wyjaśniający na spokojnie - nigdy nie trafiłam żeby tak aż na szybko i bez konkretnych wyjaśnień...
mam nadzieję że jeszcze wszystko się wyjaśni i przyspieszy...
Ostatnia edycja:
reklama
genna
Mówię wam dziewczyny zła jak osa jestem!!!!! Jeden plus ze producenci pewnych lekow wystąpili do NFZ o refundację więc moze bedzie tańsza stymulacja, dr powiedział ze zostało im 70 pacjentek z tego rokują robia do końca grudnia do 250 nr, ja mam jak sie okazuje 333 (a na ostatniej wizycie dr podawał inny ale nie wnikam) a robia w miesiącu ok 80 procedur, więc oprócz tych 70 zostało jeszcze 83 pary więc wychodzi marzec i tak to sie prezentuje, no ale nie czerwiec jak powiedział ja początku. Zreszta na ostatnie wizycie powiedział ze dopisze mnie do tej drugiej kolejki, więc jak widać nieslowny, spokojnie ty masz specjalne względy , więc wpadłem sobie do Gdyni pomarznąć i sie ponudzić
Smerfeta doktor do 8 marca jest na urlopie, ale nie wiem od kiedy, pewnie 2 tygodnie i mam sie zjawić właśnie po.
Smerfeta doktor do 8 marca jest na urlopie, ale nie wiem od kiedy, pewnie 2 tygodnie i mam sie zjawić właśnie po.