reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Ewis tak samo mialam przepisane jak ty... luteine 3x4, fraxiparyne raz dziennie ( to jest to samo co fragmin - tylko inne jednostki, ja mam 0,3 a ty? ), kwas foliowy, antybiotyk zamur 250mg do konca... no i zalecenie beta po 14dpt... ja jutro mam 13dpt.. nie moge zrobic w piatek badania bo jestem w pracy....

Ostatnia edycja:
Lawendowy_sen tak tak jutro z rana jade na bete.... moj mnie podwiezie pod klinike i pojde zrobic badanie... jak tylko bede znala wyniki dam od razu znac:-)

Ale boje sie rozczarowania... nio ale teraz juz nie poradze na to, juz nic nie zmienie....

Cześć
Doktor dzwonił do mnie rano. Nic się nie zmieniło, ale nie miałam nawet nadziei że coś się zmieni. W sobotę mam wizytę i dowiemy się co dalej. Póki co jakoś nie jestem skora do robienia dodatkowych badań, bo nawet jak coś wyjdzie to nie jesteśmy w stanie nic z tym zrobić

Genna na leki wydałam 3700 zł, stymulowana byłam gonapeptylem i menopurem (3 ampułki),
gonapeptyl od 1 paźdź do 2 listopada (gonapeptyl brałam o tydzień dłużej niż standardowo - ze względu na długi czas wyciszenia),
zaś menopur od 22.10 do 2.11

Kasik jak się czujesz? mnie jeszcze brzuch pobolewa

Ostatnia edycja:
Smerfetka bardzo mi przykro... nie sprawiedliwe to jest ze tak sie dzieje... :-( trzymaj sie kochana!! porozmawiajcie w sobote z lekarzem, moze cos wam doradzi....

Ewis - Im blizej to tym mam wieksza treme... chyba dzisiaj nie zasne ...

reklama
Smerfeta kurcze, miałam jeszcze nadzieję, że się uda :-( Przykro mi kochana. Tak mi było dobrze iść krok za Tobą. Ja niestety nic nie wiem o swoich komórkach ale mam nadzieję, że jutro się czegoś dowiem. Jak do mnie nie zadzwonią to poruszę niebo i ziemię, żeby się dowiedzieć. A czuję się w miarę ok, dół brzucha trochę boli ale tylko podczas chodzenia więc siedzę lub leżę (na zmianę). W drodze powrotnej jeszcze zrobiłam zaopatrzenie do kwiaciarni, żeby jutro nie jechać, taka ze mnie chojraczka :-)

Olusia trzymam kciuki za śliczną, wysoką betkę :tak:

Do góry