reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Nie chcę Cie wprowadzić w błąd, ale było to chyba 13, 14 dni stymulacji. U Ciebie jednak może to wyglądać nieco inaczej, bo ja od począku miałam Gonal 150 ml, 6, 8 dni na tej dawce, potem wprowadzony był jeszcze inny zastrzyk, właśnie, żeby wzrósł estradiol, bo początkowo był trochę mały, no i pod koniec były to już duże dawki leków. W pewnym momencie byliśmy tam co dwa dni, żeby lekarz widział jak rosną i żeby wstrzelić się w najbardziej optymalny moment. Potem mieliśmy jakies 3, 4 dni przerwy w jakichkolwiek zastrzykach i wtedy punkcja. Ze względu, że masz wysokie AMH lekarz musi podejśc do Ciebie ostrożniej, żeby Cię nie przestymulować.

przepraszam dziewczynki, ale dopiero wylądowałam w domku i też tylko na chwilę i od razu pomyślałam o was, a więc beta 115,2, PRG 98,6 i estradiol 2859, trochę obawiałam się, że beta za mało przyrosła, ale pani dr zadzwoniła do mnie z gratulacjami, że jestem już w ciąży i mogę się cieszyć, a przyrost jak powiedział mieści się w normie :-)

reklama
Do góry