reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
10,09 byliśmy i podpisaliśmy dokumenty a 28,09 byliśmy na wiz. (już byłam na antykach) i dowiedzieliśmy się o zakwalifikowaniu i że nie wiadomo czy na ten rok damy rade ...i też myślałam że od razu ruszymy a tu kolejna recepta.

no to oby nam sie udalo:-) ja w listopadzie jade na wizyte i mam zamiar juz zaczac:happy2: A ja myslam ze Ty bedziesz duzo pozniej...tzn chodzi mi o Twoj nr na liscie, no ale jak Ci tak powiedzieli tzn ze sa szanse:-)

nie jeszcze... ???
dostałam do domu takie papiery informacyjne o ivf i mrożeniu kom i zarodków, ale nie wiem czy to ja mam wypełniać cz jak?
Mimo iż w innej klinice, ja tez je dostałam do domu do podpisania i wypisania papiery, wypisalam co wiedziała, resztę pomógł mi lekarz, a o tym mrożenie zarodkow to jest zapewne o tych nadliczbowych :) musicie zadecydować co z tą pozostałą reszta oocytow , których nie zaplodnia, bo mogą tylko 6

Dziewczynki dobranoc, miłej nocy zycże:) i spokojnej środy dla tych po stresujacych sie po transferze i oczekujących na transfer:) jutro zaktualizuje tabelke , więc szansa na wysłanie mi reszty info na priva:)

AniaM81 ja też dostałam papiery do podpisania w Gamecie, nr mam 212... umówiliśmy się na kontakt na koniec października czy mam zacząć antki i czy już robić te wszystkie badania immunologiczne...
AniaM81 i goniab83 coś tez nam doktor mówił, że istnieje możliwość iż otrzymają dodatkowe przydziały zabiegów na ten rok jeszcze - czekają ponoć na info z NFZ...zobaczymny co i jak
oczywiście jak będę dzwonić i coś się dowiem to napiszę:) chociaż to dopiero na koniec października (koło 25)
ok to lecę do pracy...
miłego dnia wszystkim:-)

reklama
ema51 – trzymamy kciuki, żeby Wam się udało jak najszybciej podejść do programu :-)
Ciekawe, czy dużo osób się wykrusza z kolejki i z jakich powodów.

lawendowy_sen – a skąd wiesz, że po invitro nie powinno się rozbić testu PAPP-A? Co fałszuje ten wynik?

Do góry