reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

lady margot bardzo dziękuję za informację, ja mam wyznaczony transfer w poniedziałek na godz.14:30, czyli dopochwowe załaduję sobie o godz. 11, bo tak mi wypada biorąc pod uwagę, że trzeba aplikować co 8h, a powiedz czy coś ci o tym wiadomo bo gdzieś rzuciło mi się w oczy że w którymś dniu po punkcji dzwonią z kliniki i informują ile komórek się zapłodniło i jak się rozwijają, ale ze mną na taki tel się nie umawiali :/
ja na akupunkturę się nie zdecydowałam z braku funduszy, ale propozycja też wydawała mi się bardzo kusząca

Wiecie co, ja nie robię "zabiegu" w klinicie, tylko w publicznym szpitalu. U mnie pytanie czy zadzwonią bardzo ich zdziwiło. Dla nich to oczywiste że muszą mnie o wszystkim poinformować. Dziś o 9:30 zadzwoniła przemiła Pani Ania z informacją ile komórek jest ok i ile sę zapłodniło - jaka jest dalsza procedura i na co mam się przygotować. Pozatym jeżeli mam jakies wątpliwości i pytania zawsze mogę do doktorka lub Pani Ani ( laboratorium) zadzwonić:)

reklama
lady_margot w poniedzialek miałam akupunkturę, też nie jestem skora do wiary w takie czary ale dałam się namowic, czlowiek wierzy a raczej chce wierzyc, że jeśli ma pomóc to czemu nie? :-)

Witam dziewczyny których nie znam i te które znam;-) Szperam po necie i szukam osób które zakwalifikowały się na rządówkę do Salve Łódź, nie mogę trafic na żadne informacje:no: Czy jest może jakaś dziewczyna która próbowała tam?

Kolejny krok do przodu. Zadzwonili. Jeden zarodek rozwija się perfekcyjnie trzy pozostałe troszkę wolniej- je będą "hodować" do 5 doby.Jutro o 10.30 podadzą mi naszą kruszynkę !!!!!
Jeszcze nie mogę w to uwierzyć!!!!

Karusia super, czyli od jutra będziesz w gronie mamusi :-), oby już tak zostało:tak:
Darka witam Cię kolejna ciężaróweczko;-), teraz dbaj o siebie i kruszynkę, żeby została z Tobą na 9 miesięcy w brzuszku:happy2:.
Lady Margot, to teraz tylko do soboty i dołączysz do naszego grona;-).

Dziewczyny trzymam kciuki i odprawiam tańce za nas wszystkie kujące się i transferujące. Musi być dobrze. JA za 4 dni dowiem się, czy moje maleństwo zostało ze mną na dłużej:tak:- oby moje marzenie się spełniło.
Miłego dnia kochane.

Darka i Karusia trzymam za Was kciuki!!!!!!!! I tak do bety!!!!

Dziękuję wszyskim, które mnie podtrzymały na duchu:)
Zaczęłam świrować bo wydawało mi się,że wynik mam jakiś zawyżony ale teraz jest spoko:tak:
Jutro dzwonię do lekarza co by się umówić na wizytę, mam już wszystkie świeże wymagane badania. Powoli nie mogę się doczekać co nam powie.

reklama
Witam,
Kachna ja dziś w aptece w Gdyni za gonapeptyl (14 ampułek) zapłaciłam 532zł.
Dziś pierwszy zastrzyk przyjęty, pozostałe co 2 dni rano. Panikowałam strasznie (bo boję się igieł) a okazało się, że to nic strasznego. Nie mogę uwierzyć, że wreszcie i u mnie zaczęło się coś dziać :-)
a gdzie kupowałaś dokładnie?

Do góry