reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Dziewczyny jak myślicie, jutro mam 10 dzień od transferu 5-cio dniowego zarodka mogę już jutro zrobić betę? Jest w tym jakiś sens? Bo powiem Wam, że już ledwo mogę wysiedzieć, do tego ciągle boli mnie brzuch:zawstydzona/y: jak @ i niesamowicie bolą mnie piersi :zawstydzona/y:(wyglądają jakby mi ktoś wstrzyknął sylikon). Proszę Was o radę, bo chyba zwariuje:szok:. A tak sobie obiecywałam, że zachowam spokój do tego 14 dnia:dry:

Dziewczyny jak myślicie, jutro mam 10 dzień od transferu 5-cio dniowego zarodka mogę już jutro zrobić betę? Jest w tym jakiś sens? Bo powiem Wam, że już ledwo mogę wysiedzieć, do tego ciągle boli mnie brzuch:zawstydzona/y: jak @ i niesamowicie bolą mnie piersi :zawstydzona/y:(wyglądają jakby mi ktoś wstrzyknął sylikon). Proszę Was o radę, bo chyba zwariuje:szok:. A tak sobie obiecywałam, że zachowam spokój do tego 14 dnia:dry:

Rozumiem cię :) JA zapewne zrobię wcześniej :) Musisz jednak pamiętać by nie brac do siebie za bardzo wuniku. Wszystko może sie jeszcze wydarzyć.
Jak podchodziłam do IUI nigdy nie robiłam bety w termnie. Zawsze szybciej.
Moja znajoma betę bedzie robić co3 dni od dnia transeru. Chce sprawdzić czy cokolwiek jej tam drgnie.

Mika beta moze już wyjść, ale jesli jeszcze nie to na pewno nie mozna odstawić leków tylko powtórzyc za dwa dni

Ja miałam podane dwa zarodki, a mam 29 lat:sorry2: mam jeden jajnik i podobno endometriozę. Lekarz sam zaproponował. Ale u mnie w klinice uważają że zarodek ma najlepiej w macicy i jeśli ma sie mało ich to podają dwa a ewntualnie reszte chodują do 5 doby. Ja miałam 3 dniowe

może zrób test o czułości 10?

hey,

czy możecie mi powiedzieć jaki jest koszt ivf z dofinansowaniem rządowym. oczywiście ten przez nas ponoszony :-)

trzymajcie się ciepło i powodzenia dla Was wszystkich:tak:

reklama
a ja zarodki chętnie oddam jeśli będzie ich więcej ponieważ jakieś pary są w jeszcze gorszym położeniu niż my jeśli nie mogą ich wyhodować, albo kobieta, która przez chemioterapię stała się bezpłodna to jest dla niej jedyna szansa

Do góry