Dziewczyny
Wow, super!!![emoji173]️ [emoji173]️ [emoji173]️ [emoji173]️ Naturals czy jak??
Gratuluję, oby wszystko byli dobrze [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny
Naturals 2 cykl starań z moim nowym partnerem
Lekarz trochę nas nastraszyć ciąża pozamaciczna ale sądzę że to było za wcześnie na USG. Nie myślałam że tak szybko będzie kazał przyjść i tylko stres.
Szooookkkk w śr mam podgląd trzymajcie kciuki
Witajcie :-)
wpadam z pytaniem ktore mnie zaczelo nurtowac i na ktore nie moge znalezc jednoznacznej odpowiedzi. Moze Wy macie wiekszy zasob wiedzy :-)
Czy slyszalyscie o normach progesteronu w dniu punkcji? Bo w ostatnim dniu stymulacji to w zaleznosci od kliniki 1-1.5
Pozdrawiam i dziekuje za wszystkie odpowiedzi :-)
Witaj u mnie w ostatnim dniu stymulacji progesteron był 2 - punkcja przebiegła pomyślnie, a z transferu który się wtedy odbył mam córcięCzy slyszalyscie o normach progesteronu w dniu punkcji? Bo w ostatnim dniu stymulacji to w zaleznosci od kliniki 1-1.5
Witaj u mnie w ostatnim dniu stymulacji progesteron był 2 - punkcja przebiegła pomyślnie, a z transferu który się wtedy odbył mam córcię
Kwiatuszek gratulacje czekam na kolejne wieści
Hess fajnie, że synek już tak sobie radzi i że wypoczęliście , my też wczasowaliśmy się na jeziorach, a obecnie jestem 7dpt i czekam cierpliwie na niedzielne betowanie