Wszystko ok. W wt ide na serduszko trzymajcie kciuki
Męczą mnie mdlosci
Świetnie. Współczuję mdłości, ale przejdzie. Czekamy na![emoji173]️
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wszystko ok. W wt ide na serduszko trzymajcie kciuki
Męczą mnie mdlosci
Hejka... daję znać, że beta z dziś 8 dpt - 160 mIU/ml [emoji173] ...w niedzielę powtórka trzymajcie kciuki!
Dziękuje miałam podane dwie słabiuśkie blastki klasy CC mrożone w 6 i 7 dobie, bo dopiero wtedy zostały blastkami, w tym jedna już się degenerowała :/O rany, Madziulka, jak się cieszę. Trzymam [emoji110][emoji110][emoji110] za kolejne przyrosty!![emoji173]️
A miałaś blastke?
Dziękuje miałam podane dwie słabiuśkie blastki klasy CC mrożone w 6 i 7 dobie, bo dopiero wtedy zostały blastkami, w tym jedna już się degenerowała :/
Zawsze jest szansaKurcze, to może jest szansa dla moich blastke klasy 1B, jedna też jakoś dzień opóźniona.[emoji4]
Hess plan b jest taki że jedziemy za granicę trochę kasy odłożyć i Do in vitro będziemy podchodzić za jakiś czas chyba że w UK jest refundowane... Zobaczymy..
Madziulaaa ja wiedziałam że wam się uda beta cudna oby bliźniaki były hihi:*** gratuluję słońce