reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Dziewczyny ja tylko skomentuję niewiedzę - czytając Was wiem trochę więcej niż przeciętna osoba. Jesli mnie potrafiono zapytać dlaczego nie przeniesiono mi ciąży z jajowodu do macicy to tym bardziej możliwe jest pytanie dlaczego „nie zrobią” tylko jednego dziecka. A co do kobiet które są ignorantkami i po prostu podchodzą do procedur wszelakich i patrzą przez swój pryzmat - to też naturalne bo nie każdy ma głód wiedzy, chce wiedzieć więcej albo i wszystko i czyta, ogarnia etc. Są ludzie którzy mają to gdzieś, tacy po prostu są, robią jak każą i tyle

reklama
Dziewczyny ja tylko skomentuję niewiedzę - czytając Was wiem trochę więcej niż przeciętna osoba. Jesli mnie potrafiono zapytać dlaczego nie przeniesiono mi ciąży z jajowodu do macicy to tym bardziej możliwe jest pytanie dlaczego „nie zrobią” tylko jednego dziecka. A co do kobiet które są ignorantkami i po prostu podchodzą do procedur wszelakich i patrzą przez swój pryzmat - to też naturalne bo nie każdy ma głód wiedzy, chce wiedzieć więcej albo i wszystko i czyta, ogarnia etc. Są ludzie którzy mają to gdzieś, tacy po prostu są, robią jak każą i tyle
oczywiście, że mają prawo, ale mnie bardzo dziwi takie podejście :) dodatkowo szereg pytań, które zadają na fb, zamiast lekarzowi. Chyba mają głód wiedzy, tylko źródła tej wiedzy trochę niewłaściwe 😂

no czytałam to i nie wierzę w to co czytałam - to wygląda na prowokacje bo to nie może być prawdziwe pytanie 🫣🤦🏻‍♀️

Tam dużo pytań wygląda na prowokację 😂
Ale nie powiem, niektóre chamskie komentarze też doprowadzają mnie do szału... oczywiście jako anonimowy członek grupy xxx (gdzie xxx to numer).
Jakoś mniej chętnie obraza się innych pod swoim imieniem i nazwiskiem 🙄

Tam dużo pytań wygląda na prowokację 😂
Ale nie powiem, niektóre chamskie komentarze też doprowadzają mnie do szału... oczywiście jako anonimowy członek grupy xxx (gdzie xxx to numer).
Jakoś mniej chętnie obraza się innych pod swoim imieniem i nazwiskiem 🙄
to też prawda. Słabo, ze zrobili, że można odpowiadać anonimowo, bo ludzie zrobili się bezkarni. Ja tam zawsze odpowiadam pod swoim imieniem i nazwiskiem. No ale ja nikogo nie obrażam 😂

Jak myślicie, skoro w tym cyklu niie dostałam acardu przed transferem to siedzieć cicho? Pytać lekarza? Czekać do środy i wtedy pytać? Brać na własną rękę?

reklama
Do góry