reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Tak zgłaszałam ale pani dr powiedziała że to nie przez szczepienie i w ten sposób zmieniliśmy pediatre no i okazało się ze to po szczepieniu...
Długa nie jest 78cm ma:) pućki też ma:) powiem szczerze że wolę pulchniejsze dzieci :)
A co do diety to już wszystko je:) i z chęcią jak widzi że ja jem albo mąż to rękę wyciąga imlaska :D dostaje o 7 mleko o 12kaszke z owocem o 15obiad 18 mleko i o 22 mleczko w między czasie flipsy wodę i soki
Jedynie to ryby i arbuza nie lubi:) a tak to problemu nie ma z jedzeniem tylko teraz zeby jej się wyzynaja i nic nie chce jeść... Staram się jej dawać pić z niekapek ale woli że zwykłego kubka fakt cała przy tym mokra jest :) ale radia po pachy :)

reklama
Kaiiina - dobrze, że zmieniliście pediatre. Fajnie macie z jedzeniem. Wojtek jak do tej pory nie lubi szpinaku, reszta może być. Ale nie jest jakimś smakoszem. Je raczej z automatu.
Dopiero na dniach załapał niekapek (jak zrobiło się ciepło).
Dla mnie 78 cm to duuuuuzo. Wojtek z miesiąc temu miał 65 cm [emoji23].

No ciuszki 80 86nosimy:D ale jestem dziś zmęczona całe dnie na spacerach padam:) a wy jak tam??? Jej we wrześniu już do pracy:( okropnie szybko leci ten czas

To Wojtek jest w trakcie przechodzenia na 74.
Ja też całymi dniami na dworze. Już jestem spalona. Zaczęłam smarować się filtrem, jak Wojtka.
Ja siedzę w domu, niestety nie pracuję.
Mamy skromny plan we wrzesniu/ październiku wrócić po mrozaki. Tzn są 2, ale bierzemy jednego.
Czekam jeszcze aż się ziemia trochę ogrzeje i rozkładam koc i zabawki :). Ciekawe jak Wojtek będzie się bawił na nim [emoji16]

Witam Was Mamusie :) u nas też leci... a za chwilę roczek - tak szybko mija ten czas :) ..moja córcia ma około 80 cm długości, rozmiar 86 nosi, waży 10 kg, ma 8 ząbków i apetyt na całego - je co jej dam, dosłownie :) no i powoli zabiera się już za samodzielne chodzenie :), ja też w czerwcu (o ile @ przyjdzie, bo póki co 34 dc i ani widu ani słychu) mam zamiar wrócić po rodzeństwo :) ...jeśli z crio nie wypali, to do pracy wracam we wrześniu, a pociecha idzie do żłobka ;)

Pozdrawiam serdecznie wątek :)

Witam Was Mamusie :) u nas też leci... a za chwilę roczek - tak szybko mija ten czas :) ..moja córcia ma około 80 cm długości, rozmiar 86 nosi, waży 10 kg, ma 8 ząbków i apetyt na całego - je co jej dam, dosłownie :) no i powoli zabiera się już za samodzielne chodzenie :), ja też w czerwcu (o ile @ przyjdzie, bo póki co 34 dc i ani widu ani słychu) mam zamiar wrócić po rodzeństwo :) ...jeśli z crio nie wypali, to do pracy wracam we wrześniu, a pociecha idzie do żłobka ;)

Pozdrawiam serdecznie wątek :)

To super, że i u Ciebie wszystko dobrze. Fajnie się czyta takie dobre wiadomości [emoji4]

kochane dostałam @ po 40 dniach:Dno to zaczynamy....
teraz czekam na wszystkie wymazy potem badania z krwi i ruszamy do boju:D JESTEM pełna optymizmu:)
Madziula ja trzymam kciuki że szybko dołączysz do mnie:D A Lencia jes bossskaaaa<:cool2:<3
halooo jak u was??

kochane dostałam @ po 40 dniach:Dno to zaczynamy....
teraz czekam na wszystkie wymazy potem badania z krwi i ruszamy do boju:D JESTEM pełna optymizmu:)
Madziula ja trzymam kciuki że szybko dołączysz do mnie:D A Lencia jes bossskaaaa<:cool2:<3
halooo jak u was??

Kaiiina - to [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]czas zaciskać. Mam nadzieję, że się uda. Zdawaj relacje z kolejnych etapów [emoji5].

Wojtek ma już 6 zębów, 2 kolejne e drodze. Ostatnio s łóżeczku podniósł się na kolana :). Nadal nie raczkuje. Możliwe, że pominie ten etap. Krócej śpi na spacerach, więc na gorszy humor i ja też [emoji23]. A poza tym jest pięknie [emoji23][emoji23].

reklama
Do góry