reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Pamiętam, że byłaś w Novum właśnie i naturals. Tylko nie pisałaś już co dalej. Przykro mi, że się nie udało. Ale jeszcze wszystko przed Tobą [emoji106][emoji106][emoji106][emoji106].

Hej kwiatuszku też cię pamietam:) grunt że teraz jest lepiej:)
Hesswymazy ok jutro albo w czwartek idę na badania z krwi i czekam na@iii stymulacja i do dziela:)
Dziewczyny moja nie ma ani jednego zęba :( bidulka tak się męczy....
Zaczęła wczoraj raczkować . Jest tak strasznie żywa że ciężko z nią w miejscu usiedziec:)

reklama
Hej kwiatuszku też cię pamietam:) grunt że teraz jest lepiej:)
Hesswymazy ok jutro albo w czwartek idę na badania z krwi i czekam na@iii stymulacja i do dziela:)
Dziewczyny moja nie ma ani jednego zęba :( bidulka tak się męczy....
Zaczęła wczoraj raczkować . Jest tak strasznie żywa że ciężko z nią w miejscu usiedziec:)

To fajnie, że już niedługo startujesz.

Nie martw się, zeby będą ;). A jak nie to trzeba zbierać na protezę ;)
Wojtek nie raczkuje, ale robi jakieś przymiarki i czasem nawet tak stopy ustawi, że jakby stanąć miał [emoji23].

Ostatnia edycja:
Do góry