reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Witam,
zajrzałam sprawdzić co tam u Was a tu same cudne wieści:-D
Hess gratuluję Ślicznego Synka i sprawnego porodu:laugh2::laugh2::laugh2: niech się zdrowo chowa:laugh2:
Kaiina również gorąco gratuluję narodzin Córci i życze Wam dużo zdrowia:biggrin2::biggrin2::biggrin2:
Anika czekam jeszcze na Twoje Maleństwo - na pewno będę tu zaglądać:laugh2:

U mnie niebawem skończy się spokój bo od października zaczynam studia dzienne (pielęgniarstwo) plus praca i rodzina - nadal się zastanawiam czy to ogarnę, ale muszę spróbować:-p pozdrawiam Wszystkich serdecznie:-D

reklama
Kaiina, gratuluję narodzin córeczki - niech rośnie Wam zdrowo i dostarcza samych pozytywnych wzruszen:)) ściskam Was mocno:)

Kate, pracowity czas Ci się szykuje ;) ale podobno - im człowiek lepiej zorganizowany, tym wiecej czasu ma ;) sprawdzisz na własnej skórze:)

Hess, jak Wam z Wojtusiem?:) napisz, bo ciekawa jestem:)

u nas dzisiejsze ktg ok. no i uwaga! na 99% cc w najbliższą niedzielę :)

anika11 - o kurcze, to już zaraz i Ty się rozpakujesz. Już nie mogę się doczekać. Podobno dzieci urodzone w niedzielę to leniuszki, hihi. Takie tam powiedzonko ;)

A ja się powoli ogarniam, z Wojtkiem we wtorek byliśmy u pediatry i jest wszystko dobrze. Teraz dopiero wizyta przedszczepienna będzie.
Mały nadal w ciagu dnia nie sypia, tylko w wózku na spacerze. Ale wtedy w domu też nic zrobić nie mogę. Póki co jest mój mąż, ale od października wraca do pracy i będę sama.
W nocy śpi na szczęście.
Myślę, że jeszcze trochę i jakoś ogarniemy.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hop hop anika11!! Jak już dojdziesz do siebie prosimy o relację i zdjęcie Polci :)
Mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze :)

No, to koniec kalendarza. Chyba, że któraś z Was niedługo startuje?

Do góry