reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Witam,
zajrzałam sprawdzić co tam u Was a tu same cudne wieści:-D
Hess gratuluję Ślicznego Synka i sprawnego porodu:laugh2::laugh2::laugh2: niech się zdrowo chowa:laugh2:
Kaiina również gorąco gratuluję narodzin Córci i życze Wam dużo zdrowia:biggrin2::biggrin2::biggrin2:
Anika czekam jeszcze na Twoje Maleństwo - na pewno będę tu zaglądać:laugh2:

U mnie niebawem skończy się spokój bo od października zaczynam studia dzienne (pielęgniarstwo) plus praca i rodzina - nadal się zastanawiam czy to ogarnę, ale muszę spróbować:-p pozdrawiam Wszystkich serdecznie:-D

reklama
Kaiina, gratuluję narodzin córeczki - niech rośnie Wam zdrowo i dostarcza samych pozytywnych wzruszen:)) ściskam Was mocno:)

Kate, pracowity czas Ci się szykuje ;) ale podobno - im człowiek lepiej zorganizowany, tym wiecej czasu ma ;) sprawdzisz na własnej skórze:)

Hess, jak Wam z Wojtusiem?:) napisz, bo ciekawa jestem:)

u nas dzisiejsze ktg ok. no i uwaga! na 99% cc w najbliższą niedzielę :)

anika11 - o kurcze, to już zaraz i Ty się rozpakujesz. Już nie mogę się doczekać. Podobno dzieci urodzone w niedzielę to leniuszki, hihi. Takie tam powiedzonko ;)

A ja się powoli ogarniam, z Wojtkiem we wtorek byliśmy u pediatry i jest wszystko dobrze. Teraz dopiero wizyta przedszczepienna będzie.
Mały nadal w ciagu dnia nie sypia, tylko w wózku na spacerze. Ale wtedy w domu też nic zrobić nie mogę. Póki co jest mój mąż, ale od października wraca do pracy i będę sama.
W nocy śpi na szczęście.
Myślę, że jeszcze trochę i jakoś ogarniemy.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hop hop anika11!! Jak już dojdziesz do siebie prosimy o relację i zdjęcie Polci :)
Mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze :)

No, to koniec kalendarza. Chyba, że któraś z Was niedługo startuje?

Do góry