reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

35tc to ładny tydzień. Dzidzia jest silna i na pewno da radę. Ładnie waży ta twoja córa. Mój urodził się w 40tc i wazył 3150. tylko trzeba brać pod uwagę błąd pomiaru bo mi powiedzieli że bedzie ważył 3500 a okazało się że mniej. Waga jest podawana orientacyjnie.
Zyczę wam szczęśliwego rozwiązania i dużo dużo zdróweczka:-) :)

reklama
Kaiina, czyli chyba jednak mnie wprzedzisz!:) ja mam się stawić w szpitalu 26.09, czyli miedzy naszymi dziewcyznmi bedzie tydzien róznicy!:)
Ładna waga! wszystko pieknie się układa! zdrowia i spokoju dla Was:)

Hej, Wojtek różnie. Raz grzeczny, raz marudny. Poprzedniej nocy mało spał, dziś dużo. Mam zator w cycku i się męczę 3 dzień.
ale ogólnie jest ok. Położna była i jest wszystko dobrze. Odpadł już kikut pepowiny :)
1474021682924.jpg

1474021692975.jpg

Załączniki

• 1474021682924.jpg
    1474021682924.jpg
    36,1 KB · Wyświetleń: 617
  • 1474021692975.jpg
    1474021692975.jpg
    47,2 KB · Wyświetleń: 624
Ojej jak szybko. U nas odpadł chyba po 3 tygodniach. Piersi kapustą okładaj to bardzo pomaga.
Ale on jest rozkoszny. A jakie śliczne skarpetki ma:-) :)

Może to zasługa tamponowania spirytusem :)
Skarpetki mam od koleżanki, 6 par, każda ma inne oczka :D
Mojej bratanicy po 4 tyg odpadła. Już nawet u chirurga byli.

A widzisz. U nas zalecili psiukać octeniseptem i dlatego tak długo się trzymał.
Teraz najważniejsze aby maluch zdrowo rósł.

reklama
Na szkole rodzenia czy w szpitalu mówili, żeby była sucha pielęgnacja, octenisept tylko jeśli się paprze. A ja olałam i zastosowałam się do starej szkoły naszych matek :)

Do góry