reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

35tc to ładny tydzień. Dzidzia jest silna i na pewno da radę. Ładnie waży ta twoja córa. Mój urodził się w 40tc i wazył 3150. tylko trzeba brać pod uwagę błąd pomiaru bo mi powiedzieli że bedzie ważył 3500 a okazało się że mniej. Waga jest podawana orientacyjnie.
Zyczę wam szczęśliwego rozwiązania i dużo dużo zdróweczka:-) :)

reklama
Kaiina, czyli chyba jednak mnie wprzedzisz!:) ja mam się stawić w szpitalu 26.09, czyli miedzy naszymi dziewcyznmi bedzie tydzien róznicy!:)
Ładna waga! wszystko pieknie się układa! zdrowia i spokoju dla Was:)

Hej, Wojtek różnie. Raz grzeczny, raz marudny. Poprzedniej nocy mało spał, dziś dużo. Mam zator w cycku i się męczę 3 dzień.
ale ogólnie jest ok. Położna była i jest wszystko dobrze. Odpadł już kikut pepowiny :)
1474021682924.jpg

1474021692975.jpg

Załączniki

• 1474021682924.jpg
    1474021682924.jpg
    36,1 KB · Wyświetleń: 623
  • 1474021692975.jpg
    1474021692975.jpg
    47,2 KB · Wyświetleń: 628
Ojej jak szybko. U nas odpadł chyba po 3 tygodniach. Piersi kapustą okładaj to bardzo pomaga.
Ale on jest rozkoszny. A jakie śliczne skarpetki ma:-) :)

Może to zasługa tamponowania spirytusem :)
Skarpetki mam od koleżanki, 6 par, każda ma inne oczka :D
Mojej bratanicy po 4 tyg odpadła. Już nawet u chirurga byli.

A widzisz. U nas zalecili psiukać octeniseptem i dlatego tak długo się trzymał.
Teraz najważniejsze aby maluch zdrowo rósł.

reklama
Na szkole rodzenia czy w szpitalu mówili, żeby była sucha pielęgnacja, octenisept tylko jeśli się paprze. A ja olałam i zastosowałam się do starej szkoły naszych matek :)

Do góry