reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Ano. Ale ja robiłam spirytusem 70%. Taki jest ok. A ten octenisept to nieźle musieli wyreklamować, bo używa się go wszędzie i do wszystkiego.

anika11, kaiiina - jak samopoczucie?

Hejj samopoczucie ok... ale jestem strasznie zestresowana...:( może uda mi się z ordynatorem zagadać i przełożyć na późniejszy termin,,, przynajmniej ze 4 dni...

Kaiiina - pogadaj z lekarzem. Trzymam kciuki, by wszystko było ok niezależnie od decyzji. Jak będziesz mogła daj znać co i jak.

anika11 - no, jeszcze chwila i nie będziesz już w dwupaku :)

Dziś się zważyłam pierwszy raz od szpitala i wyszło, że schudłam już 11 kg, czyli straciłam 10 kg, które przytyłam w ciąży plus 1 kg.

Melduję się w dwupaku ;)
wymiary Poli na dziś - 50cm i 3200 kg:)
niestety, w posiewie wyszły jakieś bakterie, więc mam antybiotyk od dzis, a poza tym wyszła mi jakas wyspka na brzuchu (byc moze to osutka ciązowa) i swedzi jak nie wiem co:/ mam obserwowac.
no i teraz najwaznijesze, jest prawdopodobienistwo, że na weekend bede już w szpitalu i wtedy cc w poniedziałek!!! czekam na info od lekarki ;)

Kaiina, jak sytuacja u Ciebie?

Hess, czyli po ciazy zaden balast już nie został! teraz przybierac na wadze bedzie tylko Wpjtus słodziak :)

anika11 - Pola podobna do Wojtka wymiarowo i wagowo :)
Hm, a skąd ta wysypka się bierze? Czyli w poniedziałek będziemy trzymać mocno kciuki :)
Tak, balast zniknął, ale brzuch nieco wisi, mam nadzieję, że się ładnie wchłonie ;)

U mnie też wagowo jak przed ciążą :) ...skóra na brzuszku została, ale nie przeszkadza mi to; rozstępów nie było, więc pamiątką jest kreska po cc :) ...trzymajmy dziś kciuki za Kaiiinkę - dziś spotkanie z Jagódką ❤

Hejka :)
Wieści od Kaiiinki ❤ ...Jagoda ur. 18.20, waga 2.390 g, 10 pkt :) ...nie leży w inkubatorze tylko pod lampą nagrzewającą, podają jej wit. K do rączki, a mamusia odciąga siarę i Jagódka pięknie ją zajada :)

Gratulujemy Kaiinka :) ...witaj wśród Mam :)

reklama
Do góry